Hvad angår imorgen, så overvejer jeg sgu helgarderingen! Den patetiske løsning ud i selvbestilling af blomster og hjerteformede chokolader… (ALT andet end medlidenhedsbuket fra et familie-medlem!! Mor, hører du!!)

MÅSKE endda toppe det med et syngende telegram i form af en kanin-udklædt, blegfed studerende, der hader tjansen så meget, at han overvejer at springe ud foran Birthe Rønn Hornbech, og derfor serverer horribelt hjemme-strikket kærligheds-lyrik med sådan cirka lige så stor entusiasme, som jeg modtager det, eftersom jeg jo selv har bestilt overbringningen… for jeg tror fandensprøjtemig der er lidt lavvande i de hemmelige beundrere lige p.t.

….forstå det, hvem der kan!

(Den stive grønlænder uden tænder, som bliver ved med at fable om kaffemik, tæller ikke! Who is he kidding? HA! Som OM han drikker kaffe!)