Kender I fornemmelsen af at blive overvåget?
At nogen lurer på en?
Ovenstående er yderst velkendt her i Sydhavnspalæet!

Den følelse vågner jeg sådan set op med HVER morgen, hvor jeg tilsyneladende glor på en kyklop, LIGE inden jeg skriger:

”FLYT SÅ DEN MUGNE RØV FRA MIT FJÆS!!”

når et af de Royale Hofkræ, kærligt og summende, bakker deres et-øjede nougathul mod mit ansigt, som en del af deres faste godmorgen-ritual!

GODMORGEN PRINSESSE…
*DUP DUP* (lyden af nougathul mod mine kinder)
KLAR TIL AT MODTAGE EN HÅRBOLLE, NÅR JEG VENDER DEN ANDEN ENDE TIL?”

Great!!!

Hvor usandsynlig det end måtte lyde, så har jeg de sidste par år fået overbevist mig selv om, at et morgenkys af deres røv er bedre end ingen morgenkys overhovedet!
(HERRE JEMINI TIL SØS I SKUMSPRØJT OG STIV KULING, hvor har jeg bare været single for længe, når jeg kan skrive ovenstående!!)

Well, back to subject!

Blog Image

Da det sædvanlige morgenritual onsdag morgen var overstået, havde jeg dog STADIG fornemmelsen af overvågning, hvilket jeg tænkte så meget over, at jeg først fik mig snøvlet ud af døren klokken langt over otte!

(eller dvs…at påstå, at jeg er et tænkende væsen om morgenen, er måske liiiige at omgås sandheden lidt lemfældigt… Jeg er nok mere, I ved, ”håndsæbe på tandbørsten, tandpasta i håret inden jeg forsøger at føntørre garnet med stavblender”-typen!
Ergo, IKKE den længste ål i rusen!!!)

Men på SAMTLIGE 10 meter hen til bilen blev følelsen endnu mere intens, og jeg havde ikke mere end LIGE placeret Royal Røv i førersædet, før en STOR, MØRK SKYGGE tonede op på siden af stadigt stillestående øse!

*Afspil temaet fra ”Jaws” her*

Jeg rullede vinduet ned, og der stod han så, overskrævs på sin metalhest midt på stillevej, og viftede faretruende med noget stort og aflangt!

Pigernes ven, Hvidovre-løven fra TV2-bloggen!
HELE ugen har han (åbenbart) forsøgt at aflevere en stak Kleenex, som han mener, jeg kan få stor glæde af, så meget som jeg piver! (FNYS! Jeg piver altså ikke…jeg svovler!)
Og onsdag morgen lykkedes det ham så ENDELIG at overrække en måbende Sydhavnsprinsesse, ikke én, men hele TI pakker lommetørklæder (som altså IKKE er Kleenex, men ”lommeletter”!??!), igennem den nedrullede siderude!

Og så kan jeg kun gisne om, hvor han har stået på lur henne!!
Camperede han i Slotshaven natten over?
Eller måske i nabohaven?
Eller har han mon lejet sig ind i lejlighederne ovre på modsatte side?
Eller kom han op fra undergrunden, som en anden Teenage Mutant Ninja Turtle?
Synes kloakdækslet lå lidt skævt…

Så mange spørgsmål, så få svar. Men måske vi skal rette blikket mod hvidovre-løvenfor at få nogen konkrete svar på, hvad der gik forud for Surprise-happening’en på min egen hjemmebane!

Jeg vil dog gerne af hjertet takke ham!
Der er altid MASSER af SPASSERNARRØVE i trafikken på mine daglige ture mellem den velsignede Sydhavn og Hellerup, der forårsager hidsig og aggressiv vejrtrækning i beautyboxen, og som dermed får ruderne til at dugge (og ikke på den FEDE måde!), og så er en pakke “lommeletter” ret handy!!