…ville have opdaget noget før:

1. Den knap i min skjorte, som på finurligste facon havde listet sig ud af sit dertilhørende knappehul, og åbenbarede en kvart gajol for en vognfuld DSB-passagerer tidligere idag!
(selvom “tilskuerne” sikkert ikke har tænkt andet end: Der sidder en knægt med langt hår, store solbriller, stiletter og en voldsomt åbentstående skjorte…men alligevel!!)

2. Den halve kilometer lokumspapir, der havde valgt at besætte sålen på min ene blodrøde stilet, og som blev trukket rundt på fornemste guirlande-måde i gulvhøjde på københavnsk natklub sidste weekend i ALT for mange minutter!
(Det er meget muligt, det har set festligt ud med de rød/hvide farver…men alligevel!!)

3. At det ene Royale Hofkræ forvekslede spiselige græsstrå med giftige mini-påskeliljer, og derefter udviklede mere fesen-gult skum om mundtøjet end til det vildeste skumparty på Crazy Daisy i Herning, for afslutningsvis at lægge mavesure brækklatter sporadisk fordelt udover hele det hvidpigmenterede trægulv!!
(Nå ja, det VAR da planlagt at gulvet skulle vaskes engang inden jul…men alligevel!!)

4. At de mat-grønne pletter på mit toastbrøds klare plast-pose ikke blot var et nyt psykadelisk design på indpakningen fra producentens side, men at de rent faktisk forsvandt ud af posen sammen med brødet, som nåede at blive højtbelagt, inden dunsten af sur jord nåede mine næsebor!
(Det er meget muligt grønt er sundt…men alligevel!!)

5. At den pose kartofler, jeg havde liggende i grøntsagsskuffen var afgået ved døden omkring kyndelmisse og havde skiftet gravøllet ud med ildelugtende lig-saft!
(JA, jeg ved godt, jeg burde åbne den skuffe noget mere…men alligevel!!)

6. At mine nøgler ikke var blevet flyttet med over i ny taske, og dermed have undgået at give samtlige deltagere til gårdens grill-fest en undervisning i, hvordan man kommer ind igennem åbent køkkenvindue iført guld-stiletter og lårkort via trappestige!
(Det kan godt være jeg engang imellem nyder lidt opmærksomhed…men alligevel!!)

7. At det ur, jeg følger om morgenen, var løbet tør for batteri, og i tre dage sendte mig et ÅH så forkert signal om oceaner af god tid!
(Allright, jeg er ikke den hurtigste knallert om morgenen…men alligevel!!)

8. At det IKKE var kradsebrættet, det ene hofkræ var igang med at maltraktere, men hele overstykket på begge mine brune læderstøvler!
(Muligvis er det rå, slidte og rustikke look stadig på mode…men alligevel!!)

9. At der på mystisk vis var blevet hakket af i “udskriv hele projektmappen” i mit excel-program, og firmaets printer forsøgte at sprøjte 179 sider ud, inden den, med røgsøjle og advarselsblink mod nedsmeltning/eksplosion, stønnede på mere papir i boks 2!
(Well, det kan da godt være jeg havde fingereret lidt for kækt og raskt henover tasterne…men alligevel!!)

10. At der IKKE var fri bane ude på den anden side af det store vindue ind til mit kontor, til mit valgte tidspunkt at re-arrangere gajolerne under skjorten på, til stor morskab for kollega, der i samme øjeblik valsede skødesløst forbi!
(BEVARES…det har sikkert bare set sølle ud….MEN ALLIGEVEL!!!)