Skal jeg være bekymret?

Vurder selv!

Hvis vi nu holder min lille beskedne drøm om en forlænget Royal-Romantisk weekend i Stockholm, eller bare kaste lidt med kjöttbullar i det sydsvenske, eller bare en hurtig køretur til fjerde roemark fra Nørre Snede eller omegn (Jeg ville bare VÆK VÆK VÆÆÆÆÆÆÆK med Greven… get the picture?) uden for fortællingen, så var et Himmelfart-forlænget weekend-ophold i Rødovre-Residensen da ikke det værste…

Fire kvalitetsdage med Greven kræver jo selvfølgelig Royal hårbolle-pasning, og til den YDERST fornemme tjans blev multiallergisk nabo hyret! Det virkede ligesom… hvordan skal jeg udtrykke det… bare som et helt naturligt valg! Det lå praktisk talt i luften! (læs: One & only option, eftersom kattetilsyns-tjansen blev booket med fem minutters varsel! Yeeees yes, altid upfront og beredt. Tjikkerlikker my ass!)

Noget andet der lå tykt i luften inde i Sydhavnspaladset var støv og kattegarn i så eklatante mængder, at hvis man skar sig igennem støvmuren, kunne man åbne en lille side-gesjæft ud i salg af angora-strik, hvis jeg vel at mærke var ferm i andre former for håndarbejde end neglebidning og håndskyggedyr i enhver lyskegle, jeg kommer forbi!

Summa Summarum: Støv SLASH kattehår i knæhøjde vs. Multiallergisk kræ-passer?

Der var ingen vej uden om! Ingen alternativer at trække på! Ingen nødudgange at vælge! Sydhavnsprinsessen skulle gøre rent! *dyyyybt suk*

Jeg gik selvfølgelig i gang tidligt (over middag eller deromkring) for ikke at bruge HELE den højhellige torsdag på at foretage mig noget, man rent faktisk burde have folk til! (har jeg nævnt det før??)

Den overordnede plan i mit diva-hoved havde egentlig oprindeligt formlen ”PBD” (Pakke, Bade, Dulle) og så lige ”the *vupti* way ” løbe sporadisk over den Royale hytte med Glassex-spray og sok, eller hvad slags tekstil. jeg nu liiiige finder egnet … (I ved: *pfft pfft*, tør af, færdig!)

Jeg indså dog rimeligt hurtigt, at den berømte Daewoo også måtte på banen (til nye læsere kan ”Død over Daewoo” læses her: http://blog.sydhavnsprinsessen.dk/#post41), men efter at have Daewoo’et som en hovedløs høne på fast forward OG speed, kom jeg til at nærstudere gulvet, der engang i tidernes morgen var et dyrt betalt afhøvlet og hvidpigmenteret trægulv, som jeg var så stolt af, at sko indendørs øjeblikkeligt blev forbudt!

Og hvis gæster ikke forstod at læse mine tics og Tourettes-agtige udbrud, når dette ikke blev overholdt, faldt der passende straffe i form af skriggrønne overtræk ( som egentlig bare var affaldsposer fra slum-fakta’en) eller ultragrimme hjemmesutter!

Selvom jeg personligt overholder min egen sko-regel, så er sko-reglementet falmet lidt med årene og lige pludselig var det LIGE DÉR bare ”spot onHELT ekstremt tydeligt på mit engang hvide, nu bæbrune gulv. Altså, man KUNNE da for HELVEDE da godt have fortalt mig, at det, trods strenge sko-regler, skulle hvid-vaskes oftere end hvert 4. år!!!

ALLRIGHT ALLRIGHT, måske burde der på et tidspunkt have ringet en lille serverings-klokke! Der har MUUULIGVIS ligget en lille indikation gemt i det faktum, at jeg efterhånden stort set har daewoo’et alle fugerne op grundet gulvmæssig dehydrering!

WELL… selvom det ikke var en del af ”PBD” efterfulgt af ”PFFT PFFT, tør af, færdig”, så kunne jeg SIM-PELT-HEN ikke have siddende på mig, at jeg faktisk var i færd med at slå mit eget trægulv ihjel, og jeg fløj derfor ud i kosteskabet med en iver og gejst, som normalt er reserveret til ALDO’s nye stilet-kollektioner!

…to be continued!