Jeg ved ikke, om det var billedet af mig, der stiger op af azurblåt Middelhav iført laber bikini i bedste James bond-agtig Halle Berry-stil…bare uden Halle Berry’s smækre krop eller måske en (våd?) drøm om ditto, der afgjorde, at NU skulle svømning altså gøre noget ved de der forpulede stødpuder på de pludseligt utroligt fødedygtige hofter! Det er tilsyneladende LIGE der alle livets synder sætter sig på mig! (TAK til Crepe Nutella med vulgære mængder af vanille is og oceaner af Coca Cola!!)

Engang var jeg SATANEDME en smal sag, so to speak, og min fine smalle talje er da også fortsat intakt, men syd for taljen…HERRE JEMINI…er der altså sket ting og sager på den der FUCKING snigende vupti-måde, mens jeg kiggede den anden vej!

HALLØJ pæreform…hvem FANDEN I HELVEDE har inviteret dig??

Her gik jeg og troede at man tabte sig, når man var head over heels forelsket i verdens dejligste Greve, men fakta er, at nu bliver der jo brillieret i køkkenet næsten hver aften…og ofte bliver der også lavet mad! (BUM! GET IT???! HØHØHØ)

Nej, det jeg mener er, at tidligere kunne jeg køre en hel dag på et stort glas Nesquick og en enkelt pasta-skrue til aftensmad, men nu hvor Greven mere eller mindre er flyttet ind i Sydhavnspaladset (hvilket utvivlsomt er SUPERdejligt!), bliver der jo fremstillet overdådige måltider i det Royale køkken hver aften…når vi ikke spiser ude, selvfølgelig *indsæt påtaget overklasse-latter her*. Et køkken, som praktisk talt aldrig før har fremtryllet noget vildere end micropops og gamle, bløde TUC-kiks fra brødkassen!

Derfor havde Glostrupdronningen og jeg længe talt om, at vi skulle til at svømme en gang om ugen, og I GÅR var så den store debut!

Fadæsen mødte os PROMPTE!

På en skala fra 1 til 10, hvor KVIKT er det så lige at starte svømmeprojekt op…i skolernes efterårsferie???!!! Der var jo KRAFTEDME mere øgle-yngel samlet i svømmehallen end der er sultne børn i Afrika, hvilket gjorde, at baner til os SERIØSE svømmere var indraget og omdannet til et flyde-orgie af skumgummiplader og oppustelige donuts!!!

Vi fik os dog tiltusket os to kvarte baner, dog med fare for at få et barn med korkbælte i krydderen, men positive som vi jo altid (HA!) er, så blev vi enige om, at det med kvarte baner ikke var nær så uoverskueligt at nakke 50 af dem! *gnæk gnæk*

Det gik så også forholdsvis gnidningsløst, indtil jeg blev overmandet af overskud SLASH kækhed og på et eller andet sindssygt plan fik mig selv overbevist om, at jeg da SAGTENS kunne samtale under brystsvømning, og derved var tæt på at lide druknedøden (første gang!) som følge af FREAKING 80 liter kloret vand (muligvis med et twist af tis) indenbords efter kun en sætning!

Okay okay, vi skar ned på samtalerne og foretog os det, vi nu engang var kommet for, nemlig svømning! Meget målrettet gav jeg den max gas og måtte også lige give den som Sydhavns-mester i crawl! Måske udført en ANELSE for ambitiøst, jeg skal ikke kunne sige det… ihvertfald fik mine fødder et spastisk anfald på det sted, hvor der selvfølgelig var 4 meter til bunden, og med Royale fusser(og IKKE mindst latter) i krampe var jeg tæt på at lide druknedøden anden gang!

Med TOTAL undervurderet hundesvømning fik jeg kæmpet mig hen til en flydende baneopdeler, klamrede mig til den, mens jeg løftede begge fødder op i luften, så Glostrupdronningen kunne se alvoren igennem latterbrølene.

Fødder er pr. definition grimme, men HOLD KÆFT, hvor er fødder i krampe hæslige. Ti tæer, der, FULDkommen ude af kontrol, stritter i alverdens retninger, og så er jeg ikke engang nået til at forklare hvor FANDENS naller det gør!!!

Jeg gik dog ikke på noget tidspunkt i panik, da Glostrupdronningen var fuldstændig rolig (hvis man ser bort fra de heftige hoppende bevægelser hun lavede i vandet af at vold-grine!) og klar til at yde nødhjælp, hvis det skulle gå helt galt.

Det gjorde det dog ikke, men to nær druknedøds-oplevelser på en time var også mere end rigeligt, og vi forlod poolen, mens jeg stadig havde une petit ære i behold!

GOSH, hvad man dog ikke udsætter sig selv for i kampen mod pæreformen!!