Ja, mange undrer sig over, hvor FANDEN det lovede paparazzi-indlæg bliver af, men altså…er I KLAAAAAAAAAAAAAR over, hvor svært det har været for min stab af advokater at få vristet de billeder ud af de SATANS fotografer’s kameraer??!

Til sidst måtte jeg fyre hele staben og tage sagen i egen barm…eller…det hedder vist hånd (ret heldigt, når man nu er en af dem, der stod sidst i køen, da barme blev uddelt!), og først da jeg tog de VIRKELIGE magt-midler i brug, såsom eksempelvis de to Hofkræ, jeg ikke er bange for at bruge (jeg er OVERbevist om, at de kan nusse folk ihjel!), indespærring i slum-fakta’en efter lukketid (kun en TÅBE frygter ikke Slummer’en!) og trumfkortet: En tvangs-køretur på bagsædet af Beautyboxen op og ned af Sydhavns-Alléen med vejbump uden nok luft i baghjulene med mig bag rattet psykotisk storskrålende AC/DC’s “HIGHWAY TO HELL“… SÅ kan det nok være de billeder blev udleveret!

Så her kommer de:

Blog Image

JUST trådt ud på den manglende røde løber i Rhodos lufthavn, og så det første kamera på pletten!

Blog Image

Netop fundet en afsides taverna, og STRAKS blev man overfuset! (Inden rygterne begynder at svirre, så kan jeg meddele, at det IKKE er en forlovelsesring der flashes!)

Blog Image

Første stop ved græsk udsigtspunkt i cabriolet’en, og *POP* kameramand lige i fjæset. Privatchaufføren er ude af bilen for at stoppe vanviddet! (Inden rygterne blomstrer lystigt, så kan jeg meddele, at det IKKE er en brudekjole, der bæres på billedet!)

Blog Image

Ikke ET afslappet øjeblik fik man!! Jeg kan bekræfte, at isdesserten er…ehm…nogen andres og at det ER en bums, jeg har på overarmen!

Blog Image

Her måtte min bodyguard spilles på banen, for at tage sig af en yderst nærgående fortograf!

Blog ImageBlog Image

Her nåede der at blive taget en lille billedserie til trods for, at man skulle mene, mit kropssprog sender et HELT tydeligt signal om, hvad jeg mener om den sag!

Blog Image

Ikke engang den lille private strand (som vi delte med 1500 andre) var hellig!!!Blog Image

Grev von Herlev var også i paparazziernes søgelys, og her er, hvad de fik ud af det!!

Som I kan se, er det hårdt at være Sydhavnsprinsesse i udlandet! Det lykkedes dog, utroligt nok, Greven og undertegnede at have lange, rolige og afslappede øjeblikke på ferien. Man lærer jo et par tricks efterhånden…

SAY CHEEEEEEEEEEEEEEEESE!!!