Advarsel: Dette indlæg kan godt gå hen og blive kvalmende på den der irriterende over-happy måde, men som jeg nævnte i tidligere indlæg, så er det altså TEMMELIG svært at være muggen over noget som helst i denne tid! 😀

Weekenden…*aaaaah*… dog alt for hurtigt overstået, men som jeg spåede så blev den intet mindre end fantastisk.

Fredag aften stod den på min første store udfordring i kategorien “Invite & Impress with candlelight-dinner”, da jeg, i et anfald af kådhed og max overskud, havde inviteret den nye stjerne i mit liv til en seriøs omgang homecooking.

WHAT WAS I THINKING??!

Homecooking = hjemmelavet! Ergo havde jeg fået mig selv placeret i en kategori, hvor det ikke var tilladt at snyde med købemad fra Roma-grillen på Mozarts Plads! FLOT, prinsesse!

Nu er jeg ikke det største kokkererings-geni nord for Alperne, men ambitionerne fejlede bestemt ikke noget i min imponerings-iver, og med god støtte fra Dronningen af Glostrup via sms’er a’la “har du styr på det?”, “Det skal bare have 10-12 minutter i ovnen” og “Ja, der ER faktisk noget der hedder citron-basilikum!” så lykkedes det faktisk at få en menu klar, serveret OG spist, på en nogenlunde casual og tilbagelænet facon, som både Stjernen og jeg overlevede! *tørrer imaginært sved af panden*

Lørdag stod den på (fantastisk) George Michael-koncert i Parken, og møghamrende optimistisk, som man jo er, når man svæver et par centimeter over jorden, havde jeg aftalt at samle Stjernen op inde i city bagefter!

FANME en flot plan , Prinsesse!!! Da koncerten var slut, stod jeg så på Trianglen blandt 40.000 andre håbefulde folk og forsøgte at preje en af de 2 taxaer, der havde bevæget sig ind i kaos-området!

Det problem KUNNE man jo, som entusiastisk koncert-gænger, MULIGVIS godt have forudset, men altså for FANDEN… kan sgu da ikke have øje for samtlige små detaljer hele tiden!!

Men var det jo, at Stjernen blev til en Ridder af format, idet han prompte hoppede i en taxa inde i city, lavede “To the rescue“-finten og kom til Østerbronx for at samle Prinsessen op og fragte hende sikkert til Sydhavnspaladset! bliver det fanme ikke meget smukkere (og dyrere!)!!!

Søndag stod vi op til en fantastisk solskinsdag og HER skulle det så vise sig, at jeg skulle præsenteres for den nye sommer-residens, der er en del af Stjerne-pakken, so to speak: Det mest fantastiske Kolonihavehus i Herlev! (Er ikke holdt op med at klappe i hænderne over det endnu!)

OOOOOOOOH, hvilken lykke det var at ligge der iført bikini i en varm solstråle på en solvogn i en oase af flagstænger og frugttræer indsmurt i metertyk Morten Korch-idyl…LIGE indtil Stjernen HELT rolig og cool lettede på solbrillen og brummede ovre fra sin solvogn: “Nu kommer tømmeren sgu!” (som så oven i hatten er en af hans bedste venner, jeg endnu ikke havde mødt!)

PANIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIK!!!

De efterfølgende minutter erindrer jeg kun svagt, idet jeg for op af solvognen, som havde jeg et missil af største kaliber i røven, mens jeg med halvtreds ord i sekundet skingert messede:

FUCKFUCKFUCK-kjolenharvrangenudad-kjolenharvrangenudaf-kanjegnåatfådenpå-kanjegnåatfådenpå-aaarrgghhh-kanikkenåatfådenpå-kanikkenåatfådenpå-hvorlangterhannået-hvorlangterhannået-aaaaaaarrrggghh-(fniseanfald)-fuckfuckfuck-forhelvede-sådan-hvordansiddermithår-hva-hva-hva-hvordansiddermithår-hvorfandenerminesolbriller-fuckfuckfuck-deerihåret-deerihåret-deerihåret-godtså-godtså-rolignu-rolignu-rolignu-(fingre igennem garnet og hyperventileren)-! Jeg er klar!

Stemmelejet gik derefter direkte fra falset til overdrevet afslappet og overskudsagtig tone, da tømmer-ven spankulerede rundt om terasse-hjørnet og jeg mødte ham med et: “Heeeeej du…hyggeligt at møde dig!” (Cool, Calm & Collected udenpå, galoperende hjertemuskel og panikangst indeni)

Da der så gik mandehørms-tagrende- og vinduesliste-snak i den, listede jeg igen hen til solvognen og kunne IGEN slappe helt af (dog stadig med kjole på!)

Da tømmer-ven igen var kørt, rundede vi den (måske sidste) sommeraften af med en gang iskold, perlende Spumante og Webergrill efter mørkets frembrud tilsat åben ild i stenovn og lysende lanterner i hele kolonihaven. *indsæt saligt suk her*

At der så er velvoksne edderkopper og retarderede stankelben samt toiletforhold UDEN for kolonihave-grunden er pludselig blot mindre bagateller, når Stjernen køligt napper krybene og følger Prinsessen til træk og slip efter mørkets frembrud!

I am one lucky bitch these days!!! *bredt smil*