Jeg har nærmest i dette sekund taget hul på min sommerferie, som praktisk talt (og med rette) kan kaldes efterårsferie!

Jeg har indtil videre udsigt til 3 ugers skod-vejr i Kongens København, hvilket jo egentlig ville være TOTAAAAAAAAAAAL nederen…. hvis det ikke lige var fordi, jeg i disse dage går med det bredeste smil på læberne!

Mine damer og herrer… Sydhavnsprinsessen er blevet blød i knæene! *suk*

Et styks mandfolk har helt og aldeles frivilligt og uden tvang påtaget sig den, indtil dato, FULDkommen umulige opgave at blødgøre undertegnede, som ellers har brugt de sidste fem år på at sidde på tronen og brøle “DUR IKKE!” til stort set samtlige bejlere…og han har sgu haft succes med det, hvilket er NOGET af en bedrift! Den Royale familie bliver nok nødt til at overveje at uddele en medalje…hvis han vel at mærke hænger på et stykke tid! 😀

Så hvis I, trofaste læsere, synes det kniber med svovlerierne det næste stykke tid, så er ferie-tiden en af årsagerne plus det faktum, at det FANNERME er svært at være sur og svovlende i øjeblikket!! smiley

Bær over med mig…hvem ved… MON ikke der kommer noget sjov og spas ud af ovenstående, som kan blive nedfældet på skrift hen ad vejen??! 😉 DET er jeg overbevist om, at der gør!!!

God weekend til jer allesammen! (Jeg ved, at MIN bliver fantastisk!!!)