BREAKING NEWS!

En ny lille dåse har haft den frækhed at kopiere Sydhavnsprinsessen’s ord og poste dem som sine helt egne, hvilket jeg opdagede ved et pudsigt tilfælde igår!

HVAD FANDEN ER MENINGEN???!!

Ingen kreditering, ingen henvisning til originalen, ingenting!

Hun synes tilsyneladende mine skrevne ord er fantastiske, og det KUNNE jeg selvfølgelig vælge at blive smigret over, hvis det ikke lige var fordi hun foregiver at være forfatteren selv!

Efter en venlig, men yderst bestemt mail igår aftes, hvor jeg forklarede dåsen lidt om den danske lov om ophavsrettigheder og kopiering (hvilket jeg satte mig ind i SIDSTE gang, der var en copycat på spil), plus det faktum, at eftersom det er mine skrevne ord, vil jeg ALTID kunne bevise, at JEG postede ordene først, har hun nu fjernet det tyvstjålne indlæg!

Det er anden gang jeg oplever kopiering, og nu skal jeg støvsuge denne dåses blog, for at se om hun har flere af mine ord liggende!
Og det må hun som sådan GERNE have, bare jeg bliver krediteret som forfatteren, for KRAFTEDME NEJ, om der skal sidde en eller anden lille nederdrægtig dåse et sted, og modtage stående bifald og høste anerkendelse for ord og sætninger, JEG har brygget sammen, og brugt en masse tid på at kræse om!!! HELL NO!!!!

Heldigvis ved jeg, at I herinde, trofaste læsere, kender originalen, The one & only!

Sydhavnsprinsessen A.K.A. Sydhavnspittbull’en