1) At se en gennemført SUPERlækker, TOPtrendy EYE-CANDY af en slipse-fyr få øje på en bekendt sådan cirka en kilometer væk, for derefter at begynde vinke heftigt og uhæmmet som en FUCKING retardo på “Walther & Carlo“-måden, for at fange vedkommendes opmærksomhed! Snak LIGE om at gå fra tjekket til tumpet på rekordtid!!

(Er FANNERME glad for, at jeg ikke personligt kender til den slags!! *ahem host*)

2) At finde ud af, at parkeringsvagter huserer på den Royale Allé INDEN kl. halv otte om morgenen!! Og så i store flokke!! Hvad FANDEN er DET nu for en glidebane at komme ind i?? Kan man nu ikke engang parkere lidt kækt fem meter fra et hjørne, når man kommer sent hjem og alle legale pladser er optaget, uden at blive hånet af girokort i forruden?! VERDEN ER AF LAVE!!!

(Heldigvis holdt Beautyboxen lovligt parkeret denne morgen, så den var ikke i fokus!)

3) At Beautyboxen blev påkørt…af en cykel! Her kører man med den største skræk for ved et uheld at komme til at klippe en cyklist, er hyper-opmærksom og nærmest panikslagen ved alle højresving og så bliver man FANME selv overset af en FREAKING cyklist!!

Den Royale øse og jeg kom trillende frem mod et lyskryds, hvor jeg skulle til højre. Et godt stykke før krydset kørte jeg udenom en cyklist, som sendte mig et noget tåget blik, hvilket jeg egentlig ikke tænkte nærmere over… (Det sker sgu så tit!)…men da jeg så holdt der for rødt i højresvingsbanen, lød der pludselig et SERIØST *KLONK*, og i højre sidespejl kunne jeg se Hr. Tohjulet Tåge Åge i et fortumlet cirkus-agtigt forsøg på at genvinde balancen, hvilket også til dels lykkedes!

Jeg rullede højre sidevindue ned (mental note: næste øse SKAL have el-ruder!) og halvråbte: “Hvaaaaa….hva’ fanden laver du??”

Tåge Åge: “Sgå’da et mærkeligt sted at parkere, mand! *hik*”

Undertegnede: “Jeg holder for RØDT, Einstein!”

Tåge Åge: “Potæææjtøv, potaaartåv!” (KLART, Stiverik!)

Undertegnede (opgivende): “Skete der noget?” (tænkte på øsen!)

Tåge Åge: NEEEJ nej, det er dåseøl!” (hvorefter han glad løftede op i en nettopose og smilede et tandløst smil)

CHRIST altså!!!

Der blev grønt, og jeg drejede om hjørnet og forsvandt fra scenariet!

(og det var IKKE i Sydhavnen, det foregik!)

4) Merethes og hendes FREAKING mave er tilbage på TV…. *indsæt usigeligt træt blik og dybt suk her* Enough said!!!!

5) Narrøv i kæmpeøse på svenske plader, som i morgenmylderet valgte, over en strækning på adskillige kilometer, at holde sig i midten af to vejbaner, så INGEN kunne komme udenom, mens han samtidig morede sig med skiftevis at gasse op og bremse ned i ren provokation… FÅÅÅÅ EEEEEEEET LIIIIIIIIIIIIIIIV!!!!

Og så napper vi sgu lige en “Ugens bedste” som en ekstra bonus!!!

Ugens bedste overskrift!!!

“Anni Fønsby: Det er ikke mine bryster!”

YOU DON’T SAY!!!!