…en seriøs mangelvare i mit liv!

JAJAJA, jeg ved sgu godt, det ikke ligefrem er “breaking news“, jeg serverer her, og måske burde jeg også omformulere det! Det er vist mere den gensidige interesse, der er en mangelvare, for mænd er jo overalt… men HVILKE mænd?! *GOSH*

Jeg er 30 år (og alle jer, som ved, det er en løgn, tier stille nu!), og jeg kan ikke lade være med at tænke på, om det er mig, der er blevet mere kritisk mere årene, eller om alle de interessante mænd bare allerede ER indfanget af trunter, der tydeligvis har været hurtigere på aftrækkeren end undertegnede.

…men selvom vi så skulle konkludere, at jeg ER blevet mere kritisk i takt med alder og erfaring, så ER der KRAFTEDME ikke meget at arbejde med i de mænd, jeg så rent faktisk møder i ny og næ!

Min sidste date var med en sød fyr, jeg havde snakket med igennem længere tid, og han ankom “fashionably late” (hvilket jeg faktisk troede var en kvinde-ting!) til Sydhavnspalæet, trættere end træt, iført shorts, sweatshirt (hvilket betød at jeg fremstod totally overdressed!) og poser under øjnene, som ville have gjort Villy Søvndal DYBT misundelig, og jeg havde ham mistænkt for at tage en blunder i sin ende af sofaen, når jeg kiggede væk!

KUNNE man godt, i et selvkritisk øjeblik, konkludere, at hvis en mand føler trang til at sove i mit selskab, så ligger skylden på mine skuldre, men altså COME ON… hvem FANDEN kaster sig over en mand, hvis puls man skal tjekke hvert kvarter, for at sikre sig, han stadig er i live??! IKKE mig, kan jeg roligt slå fast, og han blev sendt hjem inden klokken slog midnat…

Mental note til mig selv: Hold dig fra fyre med en fod indenfor i musikbranchen…de er kronisk udkørte!

Apropos kritisk anlagt, så blev jeg igår beriget med et brev på en tisgul dating-site, hvor jeg optimistisk har lagt en profil ind, mest for ikke at lukke døren helt for eventuelle interessante kontakter (selvom jeg efterhånden har mine tvivl om det medie) og selvfølgelig også for at flashe linket til mit blogslot.

En fyr havde læst min profil og tilsyneladende tjekket linket til mit skrivende univers, og valgte at sende denne ene sætning til mig:

“Jeg får da i det mindste mine ting publiceret på papir!!”

! GØR du det, Mr. Bestseller??!! Jamen, så er du da noget HELT specielt!! Tillad mig at flette dig en kyse af dine egne fucking bogomslag, inden jeg kaster mig i dine forfatter-arme og dåner af hengivenhed, for jeg får sgu da skrivekrampe af ren og skær benovelse SLASH ekstase, hvis jeg ikke snart får noget mere at vide om dig!!

EXCUSE me, men det var sgu da den LAMMESTE oneliner/åbningsreplik, jeg har hørt ever, og jeg synes SATANEDME snart jeg har hørt en hel del!

Den fyr burde måske stoppe 3 par velplacerede sokker mere ned i sine bukser, for det ene par, han allerede har udstyret sig selv med, er tydeligvis ikke nok til at pleje hans eget ego!

Mental note til mig selv: Hold dig fra dating-sites! De er ikke, hvad de har været!

Og så har der selvfølgelig også været The TV-guy, som på sin egen nordjyske træmandsagtige facon anser sig selv som lidt af en charmør.

Der er jeg så ked af at være den, der må slå hans egen selvopfattelse i tusind stykker, for det har KRAFTSTEJLME ikke nogen speciel charmerende effekt på mig, at invitere mig til en koncert, som jeg ville have solgt min ene nyre for at opleve, for derefter at meddele aftenen før koncerten, at han havde mødt en trunte, han hellere ville have med! (PLUS efterfølgende at have nerver nok til, mellem linierne, at antyde, at jeg (MOI??!) reagerede lidt hysterisk!)

OOOOH, but honey… you haven’t seen NOTHING yet!!!

Mental note til mig selv: Hold dig fra fyre fra TV-branchen! De har åbenbart for mange trunter at vælge imellem!

*suk*

Sydhavnsprinsessen, still going strong & single, AND going out tonight, by the way! 😉