…der irriterer mig LIGE nu!

1. Folk, der siger “…og en dag ved lejlighed, vil jeg fortælle dig hvordan/hvem/hvad/hvor/hvornår/hvorfor blablabla….”!
Hvad fanden er DET for en teaser at spytte ud?
Hvorfor ikke bare sige det lige der?? Hvorfor vente??
Det er jo ikke en fucking Soap opera, vi er midt i, men en samtale!!
HVORto be continued…” har man lov til at være, altså??
Total “NEXT TIME….on Dynasty!” AAARRGGGHHH, GOD DAMN IT, ALEXIS!!
(i øvrigt helle for IKKE at være Krystle, hvis det er! Det røvballegardinsagtige pandehår passer bare skidt til min ansigtsform!)

2. At månedens prøvekanal er FUCKINGEurosport 2″!!

Her har jeg gået og pussenusset og kælet for programinstalleringerne igennem længere tid og OMHYGGELIGT sørget for, at INGEN sportskanaler har været at finde på prinsessens to tossekasser, og hvad sker der så?! Lige der, midt i min søndags-zappen, så popper der KRAFTEDME ALLIGEVEL en sportskanal op!

JEG-KAN-FANME-IKKE-SLIPPE-FOR-DET-LORT!!! *aaaaaaaaaarrggghhh*

Først var det fodbold VM (eller var det EM, og NEJ! Jeg ved IKKE hvem der vandt!), så skulle vi plages med Wimbledon, derefter FIRS ugers Tutti Franz (eller det føles ihvertfald sådan! Jeg vil hellere analysere knasterne i mit trægulv, end at glo på en flok tohjulede mænd med vaseline i røven), og nu hænger OL 2008 så over os, som en stor tung diskos. Det er SATME ikke til at holde ud!

Sport skal ikke ses, det skal dyrkes! (og det er IN-DIS-KU-TA-BELT!! Farvel, månedens prøvekanal!)

3. At mit køleskab ikke bugner af lækkerier… og at min slum-fakta heller aldrig gør det!

4. At det er søndag og at jeg først NU er kommet i tanke om, at alle butikker har åbent idag!
FUCK, hvor skal jeg ud og ose og det kan KUN gå for langsomt!!!

5. At jeg tog rød neglelak på tæerne igår, nu hvor jeg gerne vil have mine åbne guldsko på ud i shoppe-verdenen!! SCHEISSE!!
(Må shoppe nogen sko der passer til neglelakken så! Problem solved! Hvor svært kan det være?!)

HOOOOLD BUTIKKERNE ÅÅÅÅÅBNE! JEG ER PÅ VEJ!!!!!