Hvis jeg skal dømme ud fra mængden af meget bekymrede mails, som er væltet ind i min indbakke den sidste uges tid, ja, så er det vist på tide lige at vise flaget og råbe:

JEG LEEEEVER!!

…bare så DET er på plads, inden I begynder at sende bårebuketter og kranse til Sydhavnspalæet!

Samtidig vil jeg også benytte lejligheden til at svare på et par mails her, inden rygterne begynder at flyve om ørerne på os allesammen og de kulørte ugeblade går amok i usandheder vedrørende Sydhavnsprinsessen!

Nej, jeg er ikke kørt galt i beautyboxen og er indlagt!

Nej, jeg er ikke rejst udenlands uden at sige det til nogen!

Nej, Jeg har IKKE fået sparket benene væk under mig af en fantastisk lækkermås, som nu optager al min tid! (Desværre…*suk*)

Derimod har jeg haft en del at se til rent arbejdsmæssigt, men ikke mere end at jeg fik tiltusket mig et par fridage i sidste uge, drønede i sommerhus og lå på stranden i 48 timer (næsten)!

Resultatet af fridagene var først en FABELAGTIG lækkerbrun tan, som jeg selvfed kunne flashe på job i fredags inden weekenden stod på programmet og verden lå for mine solbrune sommer-fødder.

Men resultatet stoppede ikke der. Selvfølgelig gjorde det ikke det! NÆÆÆH nej! Lørdagen bød nemlig på uinviteret herpes på kyssetøjet, så hele min underlæbe svulmede op til trippel størrelse og eksploderede i fuld flor som følge af en kende for meget sol.

Det er meget muligt at kvinder betaler i dyre domme for moderigtige fyldige læber, men jeg var ovenud lykkelig for, at jeg havde skyndt mig at søge tilflugt hos Regentparret af Midtfyn, for noget kønt syn var jeg FANNERME ikke!

Søndag indtog resultatet af fridagene i sol sin sidste fase, og mit fjæs valgte at skalle al den lækkerbrune hud af til fordel for “une petit” blegere hud-udgave indenunder.

Mandagen på job var derfor noget alternativ (med fredagen frisk i erindring!) Ud med lækkerbrun prinsesse, ind med afskallet herpes-monster! Selv min skønne chef følte det nødvendigt at aflevere denne megafon-melding udover alle kollegerne: “INGEN KYSSERI! ANN HAR HERPES!”

Så tag det HELT roligt, kære bekymrede læsere!! INTET har ændret sig! Mit liv ER og bliver en farce!