Igår blev jeg ikke blot budt velkommen hjem af de to Royale Hofkræ, en velkomst, som er HELT normal procedure, men SØRME om der ikke også lå dette lille laminerede skilt i min entre, smidt ind af Postdanmark:

Blog Image

(Det overstregede var mit navn og adresse, så nu er jeg (og Hofkræene)officielt berygtede i PostDanmark! HAHAHA)

Men der er TO ting, der undrer mig:

1) Hvem HELVEDE putter sine katte ind i en postkasse??? Iøvrigt HAR jeg slet ingen postkasse! Jeg har en brevsprække!

og IKKE mindst:

2) Hvis kattene flænser UD af postkassen (brevsprækken), så er det da vel for FANDEN ikke MIG, der skal passe på!!!!

Her gik jeg og troede at de to hårboller kun sov, åd og sked og flænsede min læderkontorstol, mens jeg er på job, men hvor er det dog HERRRR-LIGT (husk at rulle på r’erne!) at erfare, at de rent faktisk foretager sig noget så fornuftigt, som at holde postdanmark beskæftiget, mens jeg er væk!! Fan-TA-stiske dyr!!!

(“Sydhavns-Flænseren”…. kunne faktisk godt være titlen på en lowbudget-gyserfilm!)