Bliver simpelthen nødt til at dele en funny-mail med jer allesammen! Den er sikkert gammel, jeg har ihvertfald læst den før, men nu er jeg forholdsvist latrinært anlagt, så jeg bliver aldrig HELT færdig med at grine over “den slags“…

Så her er den, Lorte-mailen:

Detonations Bæ – Det er den slags bæ, der er efterfulgt af en forsvarlig mængde højtryksgas (altså en voluminøs fis), hvilket afstedkommer en nærmest eksplosiv ud-af-kroppen-oplevelse. Bæen bliver skudt ud af røven og rammer vandoverfladen med en sådan kraft at man skal tørre sig op af ryggen bagefter med konens håndklæde.

Spøgelses Bæ – Det er den bæ hvor man mærker den komme ud, der er bæ på toiletpapiret, men når man kigger er der ingen bæ i lokummet.

Den Rene Bæ – Man skider en bæ, ser den svømme i lokummet, men der er ingen bæ-rester på toiletpapiret.

Kræmmerhus Bæ – Man skider vandbæ ud af røven med sådan en kraft, at intet bæ rammer vandet – det hele sidder på kummens sider og bæen løber derefter langsomt ned i vandet.

Den Våde Bæ – Man tørrer røven mindst 50 gange, og den føles stadig våd. Derfor lægger man toiletpapir mellem balderne og underbukserne, for ikke at ødelægge dem med bremsespor. KLOGE ORD!

Tvillinge Bæ – Det sker når man er færdig med at skide, man har trukket bukserne op til knæene, og så skal man skide igen.

Presseve Bæ – Man presser så hårdt for at få bæen ud, at man næsten mister bevidstheden.

Isbjerg Bæ – Bæen er så lang, at en trediedel af den stikker op af vandet.

Hvidovrekur Bæ – Man skider så meget, at vægttabet er mindst 50 pund.

Træstamme Bæ – Man laver en bæ som er så stor at man frygter lokummet splintres, medmindre bæen deles op et par gange med toiletbørsten.

Fuldemands Bæ – Det er den bæ man laver dagen efter en ordenlig druktur. Det mest karakteristiske med bæen er den trådligende stribe som efterlades på bunden af lokummet.

“Bare jeg dog kunne” Bæ – Man sidder på lokummet og prøver at skide, men kan ikke. Det eneste der kommer er et par trompetlyde.

Mareridt Bæ – Det er den bæ der gør så ondt at skide, at man ville have væddet på at den kom ud sidelæns.

Dunke Bæ – Det er den bæ man skider så hurtigt, at røvbalderne bliver plaskvåde af toiletvand.

Sandpapir Bæ – Den gul/brune bæ-substans man skider/sprøjter ud som en vandballon der eksploderer, alt imens det føles som om nogen har skoddet en cigaret i røven.

Råddenmave Bæ – Lugten fra en bæ der sniger sig ud på gangen og breder sig i hele bygningen, således at hele bygningen bliver syg eller evakueres af sikkerhedsfolk.

Yo-Yo Bæ – Den bæ der kommer halvt ud, da der træder en anden person ind på toilettet, så man må trække den tilbage for ikke at skræmme den fremmede med det store plask det gir’ når den rammer vandet.

Tissebæen – Det er den bæ, hvor Maven knurrer og man bliver helt svedig, og pludselig løber man ned på lokummet og skidder sådan en tynd bæ at man føler at røven tisser bæ.

********

Og lur mig, om I ikke undervejs har nikket genkendende til nogen af dem!!!

HAHAHAHA