1) …at jeg kunne komme uskadet igennem en hel eftermiddag SLASH aften med projekt “Nedslibning af trappe“, hvor rystepudser, hammer og masser af groft sandpapir var involveret. Det indbød jo praktisk talt til katastrofale følger med min VOLDSOMT udfordrede motorik taget i betragtning! Måske skyldes det, at Kronprinsen af Glostrup faktisk gjorde det meste af arbejdet!

(DOG skal det lige siges, at mens jeg stadig holdt en mental fest over at have udført fysisk arbejde uden at komme til skade, og ville fejre det med smøger og cola i haven, blev jeg straffet HÅRDT, da jeg kækt ville drible ned af trappen, og på øverste trin trådte lidt for yderligt, og tog de resterende fem trin på røv og albuer, med en maltrakteret venstre arm, som resultat, med så store blå mærker, at HAVDE jeg nu haft en mand (og nu leger vi bare med tanken, selvom den forekommer FULDkommen utopisk!!!), ville han blive mistænkt for hustruvold!)

2) …at man, ifølge en artikel i en formiddagsavis, nu kan gå til FREAKING LAPDANCE!! Og for lige at skære det ud i pap, så er her tale om “ til“, som i “Jeg går til spejder!” eller “Jeg går til finere madlavning!”.

Hvad FANDEN I HELVEDE er der nu galt med at gå til badminton, squash eller en anden “normal” sportsgren??

(Hvis jeg skal hoppe på DEN vogn, så skal det være privatundervisning og han skal SATANEDME være lækker!!!)

3) …at det, trods nyt lækkert sort betræk med kongeblå flammer i beautyboxen, STADIG ikke er lykkedes mig at lokke en hottie med om på bagsædet!!

(Jeg kan SIMPELTHEN ikke greje, hvor filmen knækker henne… for det er jo IHVERTFALD ikke MIG, der er noget galt med!!!)

4) …at af ALLE de ting, min taske altid er fyldt op med, så er det KRAFTEDME lige to tamponer, der skulle flyve ud og lande på jorden for fødderne af to habitklædte business-fyre, da jeg forleden nonchelant ville trække min bilnøgle op af taskens dyb, idet jeg passerede dem, for ligesom at signalere “Jeg er tjekket, jeg har egen bil!”.

(Jeg er stadig ikke klar over, om jeg var mest rød i fjæset, da jeg samlede to tamponer op foran skosnuderne på to slipsemænd, eller da jeg fik startet bilen og sat i bakgear, inden jeg opdagede, at jeg havde glemt at fjerne ratlåsen!)

5) …at min lokale fakta, trods lukning i over TO MÅNEDER grundet ombygning til det mere fashionable Fakta Quick, STADIG er en fucking slumfakta!!

(Nu blot med udvidede åbningstider!!)