Nu er det ikke nogen universiel hemmelighed, at jeg absolut ikke er, eller nogensinde har været, et morgenmenneske.

Jeg er ikke den morgensure type, selvom jeg uden tvivl ligner sådan en, når jeg bevæger mig på job hver dag, men jeg er FANNERME heller ikke længste ål i rusen, når det kommer til til skarphed og intelligens!

Jeg er mere den der type, hvor alt bare skal klappe om morgenen, efter mit HELT eget system, fordi jeg ikke fatter en bjælde de første semi-vågne timer af døgnet. Ellers falder jeg i staver, render rundt i cirkler, går ind i dørkarme, Vælter over støvsugeren (hvorfor FANDEN er der ikke nogen, der sætter den maskine på PLADS, altsåååå??!), leder efter ting, uden at vide, hvad jeg leder efter… Kort sagt:

JEG ER MORGEN-RETARDERET!!!!!

JA, som med alt andet i mit liv, er mine morgener også en farce!
Ergo:

Ingen hof-kræ, der skal gå i vejen!
Ikke noget tøj/sko-valg om morgenen! Det valg SKAL være truffet aftenen før og lagt frem (og ikke vende med vrangen ud af!! Bitter erfaring der taler!!)
Der SKAL være frisk mælk i køleren til min nødvendige dosis NesQuick!(at der så også SKAL være NesQuick i bøtten, siger ligesom sig selv!)
ALT skal være på sin dertil indrettede plads…Shampoo, glattejern, tandbørste, make up, kontaktlinser und so weiter…Jeg er IKKE gearet til at skulle lede efter NOGET som helst livsvigtigt om morgenen!
Tasken skal på forhånd være pakket med pung, nøgler, solbriller, paraply, cigaretter og den totalt uundværlige bilradio! (for DEN får sandelig ikke lov til at overnatte i beautyboxen!)
Apropos Beautyboxen, så SKAL den stå, hvor jeg parkerede den aftenen før! Et ABSOLUT must!!!
Trafikken SKAL bare glide som smurt i vaseline! (ser og hører IKKE Nyheder om morgenen! Inden jeg blev den lykkelige ejer af det glamourøse motoriserede køretøj HAR jeg faktisk præsteret at stå halvsovende og ventet på en strejkende bus, der aldrig kom…uden at undre mig synderligt!!)

Skal jeg huske noget om morgenen, så skal jeg ligge det klart aftenen før, eller hjælpe mig selv med velsignede huske-post it’s, hvorfor mit køkken nogengange ligner et FREAKSHOW af et neongult helvede!

På trods af alle sikkerhedsforanstaltningerne er det alligevel et par gange lykkedes mig at møde op på job i sutsko og tøj med vrangen udad…og jeg har ikke opdaget det før, velmente kolleger har påpeget det!

Måske skal jeg, ligesom Nynne, have en værge!!

Nu er jeg heldigvis indehaver af et job med frie mødetider, hvilket er en GAVE, for sådan et anti-morgenmenneske som mig!
Jeg kan i realiteten aldrig komme for sent på job, men jeg har dog alligevel opstillet en regel for mig selv om, at jeg aldrig møder senere end kl. 09:00, hvilket jeg også overholder!
(Klapper mig selv på skulderen)

Jeg stiller dog stadig UHØRT optimistisk hver aften mit vækkeur til kl. 06:00 sharp i den tåbelige overbevisning om, at jeg måske i løbet af natten skulle udvikle en rygrad, som emmer af stål-vilje og morgenfriskhed! HAAAAAAAAA! As if….!!

Og her vil jeg gerne benytte lejligheden til at bræge et tifoldigt “HURRA” for den vidunderlige Snooze-funktion, som hvert 9. minut hidsigt og barbarisk voldtager mine trommehinder og minder den brøkdel af min hjernekapacitet, som på finurligste vis alligevel fungerer på ÉT eller andet plan før middag, om at det er tid til at min krop skal hældes ud over sengekanten! (At jeg kommer på job hver morgen er og bliver en gåde!)

Men lad mig understrege:

Jeg er IKKE morgensur… jeg sætter bare ikke elastikker i mundvigene og tilkobler øverste etage før efter middag!