1) …at trippe rundt på job og selv synes, man er ret cool på den gennemførte måde og udstråler tjek på det hele, for så om eftermiddagen at opdage, at man har to Nutella-streger med udgangspunkt i hver mundvig, som først fader ud halvvejs oppe på kinderne…og INGEN har sagt noget!!

2) …at valse rundt i pool-område på Middelhavs-hotel og flashe sin lækre bikini, og selv synes man er en show off killer-babe af de HELT grande, for så efter et par timer at få at vide af en venlig sjæl, at man har vrangen udaf på mini-tekstilerne!

3) …at have færdiggjort et hårdt stykke “trykkeri“-arbejde (If you know what I mean!) på komplet proppet lufthavns-lokum med massekø lige ude foran tåspidserne, for så at finde ud af, at man ikke kan trække ud! *Indsæt hysterisk skrig her* HVOR er nødudgangen i sådanne tilfælde, spørger jeg bare???!

4) … at være kommet til, lidt for kækt, at køre for langt ud i et T-kryds, for blot at opdage, at man alligevel ikke kan nå at dreje til venstre før højrefra-kommende top-pimpet øse har passeret, og som så indeholder fem motherfucking tough sydhavns-gangsta’s, der føler det nødvendigt at stoppe op og spærre for beautyboxen, mens der bliver brølet: “HVAD FANDEN LAVER DU, MAAAAAND?! HVORDAN SYNES DU SELV DET KØRER, DIN FUCKING *BEEEB*, MAAAAND??!”

(Jeg råbte noget grimt tilbage… men først da de var HELT ude af syne igen!)

5) …at sidde på fancy café og tjekke forbipasserende for lækre udgaver af den maskuline slags, få øje på en og mens man stadig har øjenkontakt, vælge nonchelant og chikt at tage et sip af sin drink, men undervurderer mængden af væske i glas, for så at lave et vandfald ud over hagen og ned på ens tøj og derefter ønske at jorden ville opsluge en LIGE i samme sekund!

Ja, lykken lever i Sydhavnsprinsessen i BEDSTE velgående!!