Så bevæger man sig ud forleden dag for at hente noget på Sydhavnsposthuset, for blot at blive mødt af Grauballemanden’s menneskefjendske enke ved skranken, som med sin pegefinger i en lige og knivskarp linie henover struben (eller…det kunne hun LIGESÅ godt have gjort!) signalerer, at jeg denondelynme skal afslutte den samtale, jeg har gang i og stikke min mobil op, hvor solen aldrig skinner!

VORHERREBEVARES!! ER DET MÅSKE ET HØJHELLIGT BIBLIOTEK DET HER?

ÅÅRH JA, bare fordi jeg kvidrer lidt med veninden i et højt, men sprødt, Bonnie-Tyler-agtigt, hæst, hostende og harkende stemmeleje, og får et grineflip SLASH latterbrøl hvert halve minut (min veninde er ret sjov! Ja, jeg var faktisk også selv ret sjov! Ufatteligt vi ikke kan leve af det!), mens jeg alligevel skulle slå kø-tiden ihjel, der fem minutter i luk.

NÅ JA, jeg gider FANME da heller ikke SELV høre på andres halve og hele mere eller mindre intetsigende samtaler, men så er det her min velsignede Creative Zen Micro kommer ind i billedet.
*PLOP*, så er den i ørerne og omverdenen kan knævre løs i det offentlige alt det den vil….Og det eneste jeg opfatter er Pink Floyd, der synger om den mørke side af månen.

MEN DET ER JO NOGET HEEEELT, HEEEEEELT ANDET, NÅR JEG SNAKKER, FOR FANDEN!!!! For så er der jo tale om…*ahem host* …noget helt andet!!!

Men jeg forpassede min chance for at trække lidt ned i de store solbriller og køligt servere “Sig mig engang…er du KLAR over, hvem du signalerer til“-bemærkningen for Postdanmarks rynkeheks nr. 1!

Jeg afsluttede blot samtalen meget hurtigt og lod mobilen glide ned i lommen. Man skal jo være lidt god ved sine omgivelser engang imellem…postalt ansatte er jo trods alt også en slags mennesker!