HOOOOOLA!!!!

SI SENJÅÅÅRRRRRS, som jeg advarede tidligere, så er jeg tilbage i Sydhavnspalæet efter en uge på Mallorca, og selvom jeg har haft sydhavnsk grund under fødderne i mindre end 48 timer, så har jeg oplevet mere sol her, end i den forgangne uge på Middelhavs-ø!

HVAD FANDEN ER MENINGEN??!!! Jeg vil have FANNERME have solgarantien tilbage hos rejsebureauerne, por favor!!! Af HJERTETGRAS-JAS“!!

Til alle jer, der gnækkende sidder og gnider jer i jeres små fedtede hænder, spændt ventende på slibrige detaljer fra ferien, der må jeg sgu skuffe jer!

Det mest slibrige på charterferien var kraftedme det ubeskriveligt klamme flymad, som på turen sydover var decideret uspiselig. Jeg ved stadig ikke, hvad det var, vi fik serveret, og jeg nærer faktisk overhovedet heller ikke noget ønske om at vide det! Jeg rørte det ikke!

På turen hjem kunne vi, over Zürich et sted, åbne op for en rædsel af et stykke frostkold-presset kød af en art (affalds-kylling er mit bedste bud), som fik en dåse blævrende Jaka-bov til pludselig at virke delikatesse-agtig!

Og hvornår fatter flyselskaberne for ind i HELVEDE, at microopvarmet brød bliver til beton efter få minutter?? Det er mig SATME en gåde, at man i 2008 ikke kan lave noget nemt flymad, som samtidig er bare NOGENlunde appetitligt!!

Nå, men der var nogen, der spurgte efter nogle lumre detaljer! Jeg må skuffe igen!

Den eneste tilnærmelsesvis lumre detalje, jeg kan komme på er, at jeg en aften pruttede lidt ude på vores ”balkon” (med 180 graders havudsigt)… og det var egentlig bare et forsøg på at få varmen lidt, for nogle af aftenerne var DÆLME så møghamrende kolde, at selv i en hjemmelavet og tætomsluttende tipi af uldtæpper, frøs man stadigvæk.

Der var også nogen, der ville høre noget ophidsende… igen… DISAPPOINTED!!! For nu ER det altså immervæk helt ufatteligt begrænset, (på en skala fra 1 til 10 vil jeg faktisk sige, vi befinder os voldsomt i minus), hvor ophidsende jeg finder 15-25 årige BALALEJKA-stive briter, hvis eneste formål tilsyneladende var at være så sanseløst beruset og så højtråbende som muligt, og jeg er ikke bleg for at indrømme (og nu gør jeg det!), at jeg FANME er blevet for gammel til det gøgl!

Obersten (min veninde) og jeg var havnet midt i Magaluf, som åbenbart er det nye Ibiza/Kos/paradis for unge konstant pattevisne briter, hvis bar- og restaurationsgader tiltrak dem som fluer om en varm lort, med deres øresønderrivende ”UMCHI-UMCHI-UMCHI”-techno sprøjtende direkte ud på gaden og strip-dansende teenagepiger i metallic-farvet hulkort, g-streng og højere stiletter, end selv JEG nogensinde ville kunne bevæge mig i, på små lusede podier nærmest helt ude på fortovet, hvis blip-blop musikken i sig selv ikke var tiltrækkende nok!

Hvis der VAR andre (voksne) danskere i området, så søgte de i hvert fald væk fra Down Town Magaluf og over til det lidt mere behagelige Palmanova-område, hvor aftentilstandene var lidt mere dæmpede og behagelige! Det gjorde VI i hvert fald!

Ja, kald mig bare gammel og sippet… lige i dette tilfælde har jeg det HELT fint med det, og får jeg engang en datter, der med blinkende dådyrøjne meddeler mig at ”Jeg tager til Spanien og danser ballet!”, så vil ALLE mine alarmklokker ringe, og hun vil blive lagt i benlås hurtigere end hun kan stave til ”LOCO!”

Vejret dernede bød FANME ikke på meget ”Vamos a la playa”, men vi fik det bedste ud af det, vejrguderne nu engang bød på, og drønede rundt til forskellige byer, for at opleve noget, når nu vi ikke kunne flyde på stranden.

Det skulle blive torsdag før bikinierne blev flået ud af kufferten og kastet på kroppen. Der havde vi til gengæld også en HEL dag med skyfri himmel og bagende sol! WAUW!!!! *Indsæt langt pift her*

Det blev ikke den solferie, vi havde håbet på, men dog alligevel en hyggelig ferie, og når alt kommer til alt, så hyggede vi os, havde mange gode grinere og var supergode til at få det bedste ud af det, vi alligevel ikke kunne ændre på, OG vi fik slappet af, på trods af, at vi enkelte dage gik så meget, at vi var overbevist om, at vores ben ville falde af ved hoften, hvis vi satte os ned!

Min kuffert står endnu midt på gulvet, u-udpakket… jeg bliver sgu nok nødt til at gøre noget ved det, for alt det ubrugte sommertøj, som ikke var til megen nytte på Mallorca, kan jo bruges herhjemme i disse dage, og man er HELDIGVIS ikke nødsaget til at indtage klamt flymad, når man flyver til Amager strandpark i beautyboxen! YEEEEEEEEHAAAA!!!