… until june 1!

Jeg forlader om lidt solrige Danmark og tager syv dage til Middelhavsø, hvor der idag starter et regnvejr, som ifølge prognoserne varer hele ugen!!!

Kære Hof… hvad er det jeg nu plejer at sige?? Skal vi sige det i kor??

MIT LIV ER EN FUCKING FARCE, MAND!!!!

Jeg skal på charterferie og jeg er FREAKING deprimeret!!!

Det ubetinget EN-ES-TE, der OVERHOVEDET var meningen med denne ferie var, at der kun skulle pakkes en stak bikini’er og en tandbørste og dermed udsigt til en uge på blød sandstrand, middelhav og bagende sol fra skyfri himmel!

HVAD FANDEN I HELVEDE BLEV DER AF REJSEBUREAUERNES SOLGARANTI?? DEN VIL VI KRAFTEDME HAVE TILBAGE… OG DET’ LIGE NU!!

(Men alt hvad Startour havde at sige var “Tør øjnene og spis din kiks!” *hmpfh*)

Synes GODT nok det står FANDENS sløjt til med, hvad jeg, som Sydhavnsprinsesse, kan forlange er i orden, hvad jeg har af beføjelser og hvilke krav jeg kan stille (og ikke mindst få opfyldt)!!!

Men folkens, Middelhavs-regnen kalder…og det er så min latterlige tjans at sidde midt i det i en hel uge! FUCKING GREAT!!! Der vil derfor være UALMNÌNDELIGT stille herinde på siderne, da jeg ikke medbringer “my precious” (Efter at have pakket termotøj, ekstra waders og gummistøvler, var der ikke også plads til bærbar pc!).

så det I kunne gøre i den kommende uge, som for mit vedkommende umiddelbart ser RIMELIG røvsyg ud, kunne være, at alle I læsere fylder kommentarboksen med alverdens vittigheder, morsomheder og jokes, så jeg er SIKKER på at have noget at skraldgrine af, når jeg kommer hjem igen næste weekend!

Jeg får brug for det, er jeg overbevist om!! Så jeg regner med jer, mens det regner på Mallorca!

VI SEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES!!!

Sydhavnsprinsessen,

Direkte fra Sydhavnen, iført Waders, sydvest og våd tudekiks!

P.S. har lige opdaget, jeg slipper for Royalt TV-bryllup OG internationalt Melodi GrandPrix, så der er sgu alligevel lidt at glæde sig over midt i alle de regnfulde sorger! hahaha