14. Forleden dag skulle jeg starte min opvaskemaskine (ELSKER den maskine! Love it! Love it! Love it!), og så ville den KRAFTstejlme ikke starte! Jeg skruede og trykkede på samtlige programmer for at få bare en LILLE BITTE TEENY WEENY reaktion, men ingenting skete! ING-EN-TING!! Zip Zero Nada nothing!!PANIIIIIIIIIIIIIK!!

Mens hjertet pumpede derudaf, fortsatte jeg i lang tid med at skrue og trykke knapper, åbne og lukke låge og losse lidt til maskineriet, med et mere og mere vildt blik i øjnene!

*AAARRRGHHH* Udløber garantien på ALT i Sydhavnspalæet i øjeblikket, eller hvad?????!

Nå, men efter computer-sammenbruddet for et par måneder siden, havde jeg jo udskiftning af sikringer frisk i erindring, og jeg gik i gang med at operere i relæet, selvom alt så normalt ud! Med nye sikringer over hele linien var statusrapporten: STADIG død opvaskemaskine!!!

Jeg stod og rev mig i garnet, mens veninde råbte inde fra stuen, om jeg havde tændt for vandet under vasken!

JAAAAAH!”, svarede jeg på den der ”Jeg er sgu da ikke FULDKOMMEN blæst, altsååå!”-måde!

Jeg løb rundt i cirkler og skabte det største drama med alverdens eder og forbandelser over, at der SATME aldrig er noget der fungerer normalt i hjemmet og *yada-yada-yada* derudaf!!

Til sidst satte jeg mig fortabt på gulvet foran maskinen fast besluttet på, at jeg da for FANDENEN eller anden FREAKING måde kunne tale opvaskemonsteret til fornuft.

Mens jeg frustreret og surmulende sad der foran ”dyret” kom jeg til at kigge på tilsyneladende den ENESTE knap, jeg IKKE havde haft gang i… nemlig ON/OFF-knappen! *ahem host host*

Jeg luntede stille ind til veninde i stuen, som i en halv times tid havde været vidne til hele det dramatiske optrin, mens jeg mumlede ”har lavet maskinen nu, og så snakker vi ikke mere om DET!”

Kender du det??

15. I går aftes ville jeg lige give mig selv ”the full BFT (Beauty Facial Treatment)”, inden jeg kastede mit legeme ind i mellem lagnerne for at få min skønhedssøvn. (Ikke at nogen af delene synes at hjælpe synligt på det endelige resultat, MEN så føler ”man” da i det mindste, at ”man” gør et forsøg!!!)

Så stod jeg så der og skrubbede og vaskede fjæset i alverdens fancy produkter, og fik varmen, mens jeg rensede og skyllede og tilføjede nyt skummende produkt i krydderen.

Jeg fik faktisk varmen så meget, at jeg nåede at tænke: ”Hvem FANDEN behøver gulvvarme, når her er så lunt på mit lille ”Le Toilette Royale”??”, inden jeg, SELVFØLGELIG stadig med sæbe i hele bøtten, kiggede ned på gulvet og opdagede, at jeg stod i varmt vand til anklerne!!!

Hvorfor skal LATTERLIGE afløb ALTID stoppe sig til, når man står og ligner en menneskelig udgave af den afskyelige snemand med sæbe ud over det hele??? Mit eget hjem modarbejder mig!! Det er FANME godt gjort!!

Kender du det??