Det er nu to døgn siden, jeg trådte ud på Odense banegårds trinbræt med kun ÉN ting i hovedet, nemlig aftenens koncert-date med Roger Waters, og jeg er stadig mere flyvende, end den heliumfyldte gris, der blev sendt til vejrs under koncerten!

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH, den mand (og hans musik) gør mig BAAAAAAAAAAAALSTYRISK!

JAJAJAJAJAJA, jeg ved godt, han er gammel nok til at være min far, men nu har jeg immervæk alle dage fundet modne mænd langt mere interessante, end alle de purunge stjerner, som ungmøer ellers render og dåner over!

Jeg proklamerede jo NOK så kækt på facebook i dagene op til daten, at jeg ville gifte mig med Roger efter koncerten. Det skete dog desværre ikke… *suk* Men GUDERNE skal vide, at da jeg så Roger Water’s søn, Harry, bag hammond orglet gemt i eklatante mængder af afskyelige dreadlocks og kæmpe ZZ top-agtigt skæg, tænkte jeg:

Roger, min egen… *tsk tsk tsk* …det kunne vi to FANME have fået et pænere resultat ud af!!”

Nå, men rygterne går jo, at efter koncerten i aften i England, og et par gigs mere, så er det slut med at turnere med “Dark side of the moon“-koncerten, hvilket er triste nyheder, hvis det passer, MEN jeg har trods alt haft fornøjelsen af koncerten hele tre gange.

Jeg håber bare ikke, at han stopper med at turnere HELT endnu… og sådan som han stadig kan trylle med fingrene på sin bas, må han hellere end gerne skifte bassen ud med MIG, hvis han skulle vælge at trække sig helt fra turne-livet! høhøhø *ahem host host*

Well, NOK om mine fantasier!!!

Det var en FABELAGTIG koncert, hvor den smukke maj-sol forsvandt i horisonten, samtidig med at de første toner til “In the flesh” blev slået an, og den sluttede med det brilliante, SUPERsmukke og triste YNDLINGS-nummer “Comfortably numb“, som går LIGE direkte i tårekanalerne på mig og alt ind imellem var intet mindre end sublimt!

Savner Roger allerede! *Nynner Floyd’s “Wish you were here”*