ALLERMEST uprofessionelle vis (hvilket vel i bund og grund er tilladt, eftersom jeg ikke er professionel forfatter!), er tiden løbet fra mig og jeg når simpelthen ikke at skrive sidste og afsluttende kapitel i “Sydhavns-sabotage“-føljeton’en, inden jeg imorgen tidlig drager til Fyns land på et lille miniferie-visit hos Regentparret af Midtfyn! Men jeg LOVER, den kommer, ligeså snart jeg kan! 😉

Men nu til Nyheden, som I selvfølgelig skal have serveret her:

Jeg har FANNERNEDME fået en fanside på facebook!!! *kleenex-moment*

Den gode Hr. Pals, som er trofast skribent i mine kommentarbokse, har oprettet siden, som selvfølgelig kræver en facebook-profil, for at se, men for jer der har en sådan, så er siden her:

http://www.facebook.com/pages/Sydhavnsprinsessen/26840247824

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMEN altså!! Ikke et øje er tørt!

Sydhavnsprinsessen bræger selvfølgelig: “Det var kraftedme også på tide!!”, men inde bag masken, er jeg absolut rødmende, ydmyg og ABSOLUT helt og aldeles beæret! INGEN tvivl om det!

Så af hjertet tak for siden, hr. Pals! 😀

Og nu vil jeg gå ind og lægge mig på ærten under de fyrretyve madrasser og ederdunsdyner, inden Fyn og forældre kræver min opmærksomhed imorgen (eller rettere…lige om lidt!)

Happy Kristi himmelfart til jer alle! 😉