Som overskriften antyder, så har jeg været ramt af en oprydnings-bacille de sidste par dage. Grundet decideret dovenskab, så havde mit hjem, gennem de sidste par uger (ahem…måneder), transformeret sig om til en losseplads.

Nu er jeg jo alt andet end den huslige type, og lidt roderi her og der er bare noget, jeg træder hen over, hvis det kræves, men NU var der altså blevet så ufremkommeligt overalt, at fanden tog ved mig.

Det startede torsdag med en tur i IKEA-helvede ti minutter i luk. Skulle bare have nogen småting, men de småting endte med at fylde hele beautyboxen. FLOT at hælde mere lort ind i en lejlighed, som allerede er en PARODI på det minimalistiske hjem, jeg EGENTLIG gerne vil have!

og LIGE der, blev jeg så (heldigvis) ramt af den, for mit vedkommende, sjældne oprydningsbacille!
Jeg startede i stuen med at fjerne den store CocaCola-parasol + fire havehynder, der har ligget og prydet mit gulv siden sidste grill-aften (Det er IMMERVÆK et par måneder siden!!). Nedenunder fandt jeg så også de sandaler, jeg psykotisk har ledt efter i samme tidsrum!!
BONUS på oprydning!! YEAH!

Da stuen var ført tilbage til minimalismen, fortsatte jeg dagen efter med mit kontor, som er mit ekstrarum, det der farlige rum, hvor man (jeg) kaster alt ind, jeg ellers ikke lige ved, hvor skal være!
Alt blev endevendt og enten smidt ud eller lagt i, dertil indkøbte, hvide kasser med metalhjørner! Nu roder der så i kasserne, men pointen er:
Nu ser det pænt ud UDADTIL!!!
(PLUS jeg fandt mit feriekort for i år, som jeg også panisk har ledt efter længe! MERE bonus på oprydning!)

Hvad er så røget ud?!
Min VHS-maskine og alle mine VHS-bånd er røget i containeren!
Synes ligesom tiden var moden til det. Vi skriver 2008, og jeg ER jo med på beatet og kører DVD-stilen, så… velfungerende VHS-skrummel er for evigt blevet begravet, og en VHS-æra er hermed slut! (hvilket den nok har været for mange MEGET længe…men altså… bedre sent end aldrig!)

Derudover blev der også ryddet op i gamle parfumer!
Ja, parfumer KAN godt blive for gamle… nogen af dem lugtede ihvertfald af Chanel no. Muggen Røv!! RAUSS!

Og hold nu fast på hat og briller!
Jeg har også smidt et par STØVLER ud!!!
(Ja, mor…du læste rigtigt! Man troede ikke det var MULIGT!)
Et par Harley Davidson-lookalike boots, som sad LIMET til mine fødder og underben i en årrække…for sådan ca. 15 år siden!
Slidte, udtrådte og med huller i sålen, men fyldt med minder og nostalgi… Det krævede også en lille højtidelig minde-ceremoni, inden jeg med våde øjne lukkede container-lågen i over dem! Må de hvile i fred!

Så blev der også ryddet en smule op i min musiksamling, som efterhånden fylder mest i kontoret! Jeg ER jo musiknørd og egentlig er jeg imod at smide musik ud, men altså…. jeg må se i øjnene, at man godt KAN vokse fra enkelte musik-genrer!
Jeg er således fuldstændig overbevist om, at jeg IKKE kommer til at savne CD-singler med sange som “I’m a Scatman” og “Cotton eye Joe“!!!

Måtte også lige nødtvungent i haven idag, da mit Syren-træ var blevet træt af at stå op, og havde valgt at knække over i roden og lagt sig godt til rette ind over hele min royale have!
SUK! Mig ud med Yvonne-havehandskerne allieret med naboens “ørne-næb” og i bedste skovhuggerstil nappe det ud i små bidder, så det kunne pakkes i sorte sække!
Men hvis det skide træ endelig var træt af dage, kunne det så for HELVEDE ikke brække HELT over?! NÆH NEJ! Det nægter at slippe helt ved roden!
Så nu har jeg en træstamme, for tyk til ørnenæbbet og mine (ellers veludviklede) biceps, som ligger henover min havelåge og ser ynkelig ud! Jeg har sagt det før:
JEG VIL HAVE EN HAVEMAND!!!

, men så langt så godt!

Jeg har to oprydningsprojekter mere, hvilket involverer mit kælder-rum (Gosh!!!) og alle mine “vigtige papirer” såsom lønsedler, skatte-papirer, forsikringspolicer og andet røvsygt papirnusseri, som nogen har bestemt, man skal gemme i 5 år!
GAAAAAAAAAAAAAB!

MEN det bliver ikke nu!
Nu skal jeg slappe af! Så nu håber jeg ikke min oprydningsbacille forsvinder helt, inden de sidste projekter er udført, for man ved ALDRIG, hvornår jeg bliver ramt af den igen! Kryds fingre!