…at jeg kan ligne en halv freaking million, når jeg begiver mig AFSTED på bytur, men ligner (og lugter som) noget, der har været død i længere tid end Grauballemanden, når jeg vender hjem???!

kl. 05:12

Er netop hjemvendt fra et københavnsk dansegulv, som jeg efterlod tyndslidt, og af samme årsag har tabt 10 kilo i sved alene grundet adskillige forbudte trin, sved, som nu er indtørret og stinker derefter, så selv en ged ville råbe “FY FOR SAAAATAN!” og forlange lugtesalt SLASH iltmaske MED det samme!

Og mit hår…mit lange hår… et hår, der blev brugt TIIIIIMER på at glatte med 500 graders varmt dertil designet værktøj for små ti timer siden, men som nu står ud til alle sider i deforme fedtede krusede krøller, som en UFATTELIG dårlig halv-afro på en hvid kvinde!

For SLET ikke at tale om makeup’en, som sad perfekt ved afgang til bytur, men som nu blot får mig til at ligne en mellemting mellem en RIGTIG skidt parodi på Alice Cooper SLASH et ansigtspsoriasis-tilfælde, da -sentlige mængder af brun foundation i dansens hede sporadisk er tværet væk og giver det der gode, spættede look!
(til gengæld er mine håndflader temmelig kunstig-brune lige nu, bemærker jeg!)

AAAAJ, for fanden altsååååårh! NOT Miss Charming, I tell you!!
Jeg vil spare Jer for det grimme syn!
Vil nødig skabe unødige traumer!

At jeg så, som en lille ekstra bonus oveni hatten, vælger at stemme mig selv i seng, UDEN at indkassere afsyring og sandblæsning af fjæs, tunge og tænder på TRODS af, at jeg har passeret dørtrinnet til badeværelset MINIMUM en gang (for at lave blomster, som vi piger jo gør), kommer så absolut ikke til at forbedre eller gavne mit visuelle udtryk på NOGEN måde, når jeg senere i dag igen bliver nødt til at konfrontere mig selv med et spejl!!

Klap på skulderen til mig!