12. Beautyboxen og jeg tager den samme vej hver evige eneste morgen, og så erhverver “man” sig jo lidt erfaring, og min erfaring fortæller mig, at på netop stykket langs Nørreport (i begge retninger) samler hele København City’s ALLERSTØRSTE OG MEST LATTERLIGE TRAFIK-DEBILE BILISTER sig på tilsyneladende alle tidspunkter af døgnet! (Jeg er NATURLIGVIS ikke selv inkluderet i min egen lille uofficielle statistik!!!)

Nå, men min erfaring siger mig altså også at på dette stykke i nordlig retning kommer jeg hurtigst frem i yderbanen, da mange skal dreje til venstre og dermed sinker den bagfrakommende trafik i inderbanen. Så langt så godt!

Så så man lige mig komme kørende ad Nørre Voldgade imorges i den frie yderbane. *LALAAAA-LALEEEEJ* Inderbanen holdt som forudsagt næsten stille grundet venstredrejende bilister.

Jeg havde kurs mod et lyskryds, hvor der endnu var grønt, men LIGE inden jeg når krydset, så får en NARRØV iklædt en Ford Focus i inderbanen, FULDkommen STØVSUGET for orienteringsevner, den BRILLIANTE idé, at han vil skifte vejbane, da han åbenbart IKKE skulle dreje til venstre.

OUT OF THE FUCKING BLUE bragede han ud af inderbanen og over i yderbanen, tydeligvis uden NOGEN form for orientering bagud, for der kom JEG altså kørende!!

Til alt held havde jeg for det første ikke så meget fart på, da potten og jeg lige havde holdt tilbage for en fodgænger (jaaaa, sådan er jeg!! *glorie-pudsning*), for det andet havde jeg ingen bilister i røven og for det tredje startede der LIGE DERon the spot” en højresvingsbane, som jeg så måtte trække over i af REN OG SKÆR nød med hornet i bund til ære for morgenens TRAFIKSPASSER NUMERO UNO!

Han så chokeret ud, da jeg passerede ham med store fagter i min lille bil! Godt nok er min øse lille, men den er KRAFTEDME så metallic blå, at den skær i øjnene, så havde han besværet sig UNE PETIT med et lille kig i sidespejlet, som Ford “Fuckus” trods alt er udstyret med til det samme, så havde han næppe foretaget det TOTAL BLÆSTE vejbaneskift på det valgte tidspunkt

Jeg HADER vejbane-zappere, der surfer vejbaner i et væk og FANME ikke kan tåle at holde/køre tre sekunder i en, for dem, forkert vejbane! Og vejbane-zappere UDEN orienterings-evne er BARE de værste, og de skulle satme have kølleslag i knæhaserne, skulle de!!

Kender du det?

13. Picture this:

Man har lige været i bad, man står med et håndklæde om kroppen og et om garnet, man tager en vatpind og lader den rotere i højre øre, man vender vatpind og lader den rotere i venstre øre.

Samtidig opdager man pludselig ens yndlingscreme, og man vil lige smøre ansigt og hals ind. Man bilder sig selv ind (igen), at man rent faktisk godt kan multitaske, man lader vatpind sidde i venstre øre, og man har allerede glemt den, inden man går i gang med cremen, og først da jeg…hov…ups… MAN skal smøre højre side af nakke og skulder, går det galt. Man lægger lidt kvikt hovedet på skrå mod venstre og *BANG* vatpind i venstre øre melder om ekstrem dybderensning på grænsen til, hvad der er sundt!!!!

Man tog ikke skade….tror man!

Kender du det??