…til kendis-status!

Altså, jeg kan godt lide at være beredt!
Og jeg vil ikke sidde i en situation, hvor jeg slet ikke har styr på, HVOR ulidelig,arrogant og krævende, man skal være, og hvor store armbevægelser og ego-trips, man skal have, når man bliver kendt!

Så jeg øver mig lidt i smug, og har lavet en liste over ting og sager, der skal være til stede og i orden,I ved…bare så man ligesom er lidt på forkant med slagets gang, når verden begynder at ønske min tilstedeværelse ved diverse arrangementer/velgørenhedsshow/interviews/klippe røde snore over til forskellige openings/gallapremiere/prisuddelinger/ autograf-sessions/for SLET ikke at tale om, alt det der følger med, når først mit liv skal filmatiseres!!!

Og som den vårhare, jeg jo er, så kan ENHVER jo regne ud, at EN film ikke kan gøre det! Så allerede DER, er er vi jo ude i et livslangt projekt!

Men tilbage til listen!
Med forbehold for konstante rettelser, ser den foreløbig nogenlunde sådan ud:

1. En palle Toffifee’s, men de skal selvfølgelig være specialfremstillet og dobbelt så store som de normale! (OGSÅ nødden inde i altså!!)

2. Syv kasser italiensk Spumante-boblevin. Det SKAL være den der billige fra Fakta, den er bare så god!

3. George Clooney SKAL være til stede, og det er ikke til forhandling!

4. Hvor jeg end går, skal der lægges parketgulv ud! Dels fordi jeg godt kan lide lyden af stillethæle på parketgulv og dels for at der ikke er nogen revner, mine stillethæle kan sidde fast i. (DET scenarie har jeg VIRKELIG ikke brug for en gang til!)

5. Fotografer der tager billeder af mig fra NOGEN som helst andre vinkler end skråt fra højre eller blot uvarslet, straffes med kameralinse op i røv af stor neger-bodyguard! (sådan en skal jeg iøvrigt have bestilt!)

6. Og så skal jeg have de der mini-gulerødder, man kan gå og “små-snacke“…og de skal være skåret ud til dyrefigurer!

7. Merete (og hendes mave) og Richard Ragnvald må ALDRIG befinde sig i samme lokale som stjernen! (undertegnede altså!)

8. Vil KUN interviewes i røde veloursofaer formet som kæmpelæber! (bare fordi!)

9. Når jeg har fået fingrene i Simon Kvamm, må der under INGEN omstændigheder snages i det!! Man HAR vel ret til lidt privatliv!

10. Og så skal der selvfølgelig være cola, Blå Corner 100’s og chokoflager (også fra fakta!) ad libitum!

Har jeg glemt noget?