Hvem FANDEN er så retarderet at bestille tandlægetid en tirsdag morgen lige efter en påskeferie???

ALLE MAND… HEJS DET SKIDE FLAG PÅ BATTERI SIXTUS, affyr en ekstra salut af de HELT grande og lad os fejre første dag på job efter snotbefængt FARCE af en ferie med en FREAKING TANDLÆGETID kl. ottehundrede sharp! HURRAAAAY!!!

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg har det ekstreeeeeeeemt svært med tandlæger, og derfor altid har 147 undskyldninger i ærmet klar til benyttelse, for at undgå de regelmæssige gebis-check up’s. Derfor var det også AAAAAAAAAALT for lang tid siden, jeg sidst frekventerede en tandlægestol, og straffen faldt prompte! *indsæt gys her*

Tandlægen kunne fortælle mig, at jeg havde tandsten på størrelse med Mount Everest på alle mine tænder og gik straks igang med sprængning af bjergsiderne på bedste tandbrækker-manér! Mine tænder sidder stadig løst efter den omgang!

Som en ekstra bonus i det i forvejen skrækindjagende scenarie, så er mit påske-snot på retur, MEN

*TADAAAAAAAAAAAAH* …HERPES-DRONNINGEN ER TILBAGE!!!

YES, I am one LUCKY bitch!

Her gik jeg og troede at dagene, hvor jeg grødet snakkede, som havde jeg en kronisk næseklemme på hornet, var ved at være talte, men næææh nej…lad dog vejrtrækningsproblemerne forårsaget af snot afløses af forkølelsessår i begge næsebor!

JAAAAAAMEN, er livet ikke lækkert og herrrrrrligt (Der skal rulles på r’erne!) på denne første hverdag efter påske??!

For at være sikker på, at HELE min arbejdsplads var klar over, at jeg var tilbage på pinden idag, valgte jeg blandt andet lige at foretage en promenade-tur igennem kundeservice-afdelingen.

Alle i afdelingen sad med kunder i deres headset’s, så i stedet for at brøle

“HER HAAAAAAAR I MIG TILBAAAAAJØØØØH!”

valgte jeg halvvejs igennem lokalet at løfte højre arm til en omgang Royal Vinken smukt afsluttet med en Topmodel-drejning for at forlade afdelingen igen på værdig vis.

Jeg burde vide bedre, end at tro jeg kan forlade NOGET som helst på værdig vis!

En kombination af store armbevægelser og fejlbedømmelse af omdrejningspunktet for min afsluttende vending gjorde, at jeg “let og elefant” kolliderede med et trebenet tavle-stativ med en stor blok på, som væltede med et brag og i faldet skabte en domino-effekt, da stativet ramte et skab og derved ryddede hylden for alle løsdele, der lå i SLASH på det! Ergo MERE larm!

Stakkevis af papirer og en masse spritmarker’s fløj ud over gulvet og midt i alt roderiet stod JEG med den bedste grimasse, jeg kunne finde, med HELE kundeservice-personalet stirrende på mig, mens de prøvede at bevare professionalismen overfor de kunder, de nu havde i røret!

Efter at have rodet rundt på gulvet i bedste Grethe Sønck-stil for at rydde op efter fadæsen, fik jeg med et undertrykt fnis hvisket: “Jeg går ind på mit kontor nu!”, hvorefter en af mine kolleger havde overskud til at råbe “Tak for besøget!” efter mig!

MISSION ACCOMPLISHED!

Alle på job er klar over, at jeg er tilbage… nøjagtig lige så motorisk udviklingshæmmet som jeg plejer at være, nu med Herpes i snudeskaftet, men med de reneste tænder i Hovedstaden!