Med udsigt til ti dages ferie, var jeg forrige fredag noget nær ekstatisk, da jeg forlod jobbet. Jeg trængte i DEN grad til nogen fridage, som bare stod i afslapningens og hyggens tegn!

Men som med alt andet i mit liv, er der KRAFTEDME aldrig noget, der går HELT som planlagt her i min verden. Jeg er velsignet med et gen, der gemmer sygdom til ferier og weekender, og hvorfor skulle det da også være anderledes denne gang! FOR FANDEN DA OGSÅ!!! (Håber VIRKELIG min arbejdsplads sætter pris på det gen!)

Det startede ellers rigtig godt, men ALLE vidste jo, det ikke ville vare ved!! Jeg kan ikke narre nogen mere!

Onsdag aften skete det så…..jeg blev overmandet af en tsunami af snot! Inden natten var omme, var jeg selvskrevet til en transplantation af ny hud på næsen samt ukronet Verdensmester ud i flest nys i træk (eller ansigts-orgasmer, som en ukendt stand-up’er engang så smukt har udtrykt det!)

Torsdag gik turen til forældrene, Regentparret af MidtFyn, som afholdt den årligt tilbagevendende begivenhed, påskefrokosten, hvor bacille-sprederen her sikkert har været ENORMT spændende at sidde ved siden af i den halvanden time, det tog at nå Ringe-egnen, (når ens svoger ikke får kørt af motorvejen det rigtige sted, og derfor lige må omkring Langeskov først!)

Det har uden tvivl føltes som halvanden døgn for mine medpassagerer!
Og her kunne biler godt LIGE tage og udvikle nogen borde, så man har plads til sit arsenal af Kleenex (brugte som ubrugte), næsespray’s, Mentholatum-bøtter og halspastiller af nærmest enhver art!

Torsdag aften drog familiemedlemmerne hjem, mens jeg blev hos Regentparret. Der herskede stadig syndfloder af snot i mit fjæs, og min næse føltes større end Lolland og mere øm end Anne Marie Helger i sit bedste outfit!

Overvejede kraftigt at blokke hvert næsebor med en tampon. Der da være grænser for, HVOR meget snot, der kan være i en lille prinsesse-næse!

Fredag kørte Regentparret af Midtfyn mig tilbage til København for at tilbringe weekenden i Sydhavnspaladset, og for at give dem en på opleveren, slæbte jeg dem med på ÆGTE Sydhavns-bodega, hvor min kære moder tørt meddelte, at det nok ikke lige var DER, jeg skulle søge efter en kommende livs-partner!

Lørdag stod stadig i snottens tegn, så dagen blev blot brugt til regulær afslapning, bortset fra en mindre udnyttelse af min far og hans medbragte værktøjskasse, da der altid LIIIIIGE er et eller andet nyt her i paladset, der skal skrues op på væggen, eller blot spændes efter SLASH rettes op, efter at ukyndige har været igang *ahem host* Say no more!

Det vildeste JEG foretog mig påskelørdag var at springe i SuperBrugsen efter en palle næsespray’s og flere Kleenex! (Hvor FANDEN er min papirlommetørklæde-pusher, når man har brug for ham, spørger jeg bare???!)

Lørdag aften strøg vi ud at spise sammen med Glostrupdronningen, gemal og kronprins med efterfølgende kaffe og små skarpe i Glostrup-slottet. Jeg holdt mig dog til min næsespray, og var dermed kåret som chauffør ved hjemtransporten!

Klokken er nu lidt over ellevehundrede, og Regentparret af Midtfyn “has left the building” og jeg sidder tilbage, stadig snot-befængt OG stadigt kæmpende med statisk elektricitet i mit hår, efter besøg på Fyn. Ved ikke lige, hvad det er med deres vand derovre!!!

Kom til Fyn, vaskede mit hår og *FLOFF* så stod mit hår ud til alle sider, som havde jeg stukket fingrene i en stikkontakt!
Voks, gelé, glattejern og utallige forsøg på at dæmpe garnet havde bare MINUS effekt.

Nu er håret vasket i Hovedstads-vand, og det har hjulpet en lidt… men er stadig en smule elektrisk (og ikke på den fede måde!)

FANTASTISK påske!!! Afslappende, hyggelig og med KASKADER af snot!!

*sprayer lidt påskestemning ud over bloggen med et gigantisk nys*