Jeg har tænkt meget over hændelsen!!! Om, hvorfor FANDEN det lige var MIG, der skulle udsættes for politieskorte langs Enghavevej, ned af Ingerslevgade og helt hen til hovedbanegårds-krydset i går!

Ved ikke om det kan være en af følgende forklaringer:

1. Fordi min kørsel var katastrofal, at de så sig nødsaget til at beskytte den københavnske trafik? (AAARH HVA?! Det er jo fanme alle de ANDRE trafikanter, der er latterlige!)

2. Københavnernes kørsel var så katastrofal, at de så sig nødsaget til at beskytte MIG?? (kan væsentligt bedre lide denne version!)

3. Fordi jeg ENDELIG er anerkendt som Royal, og de så genkendte mig?

4. De kunne se, jeg havde travlt og ville bane vejen frem for mig i trafikken? (Men så kunne de FANME godt have kørt lidt stærkere, de fire forreste!)

5. De to bagerste forsøgte måske længe at overhale, men kunne ikke, fordi jeg er blevet en af dem, der ligger kronisk i midten af to vejbaner?? (AARGGHHH!!! NOT!)

Men ET spørgsmål popper op konstant:

HVOR FANDEN VAR HJÆLPEN FRA DE PANSERBASSER HENNE, DA JEG SKULLE HAVE ÅBNET DÅSEN?? (Bilen, altså…!!)

På vejen hjem idag lå der så GU’DØ’ME 3 salatfade i røven af mig langs HELE Kalvebod Brygge + lidt længere, indtil de så valgte at fortsætte ligeud mod Folehaven, hvor jeg så drejede til venstre med kurs mod den velsignede Mozarts Plads! Altså, florerer de i STIMER i øjeblikket??? og hvorfor får jeg altid forvildet mig ind midt i stimen??? ÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆJ ALTSÅ!!!!