JA, det er FANNERME fedt at køre rundt i en firhjulet æske, som bare ALTID starter uanset vind og vejr-forhold. Min beautybox har endnu aldrig svigtet og spinder som en fedladen mis hver gang, jeg propper nøglen i tændingen, og jeg gentager:

Det er FANNERME fedt!!!

Men det er SATME ikke noget, jeg kan bruge til en HUJENDE hattefjert, når jeg som i morges ikke kan ÅBNE blikdåsen!!!

Så så man lige mig vælte ud til mit kæreste eje kl. fem over “lidt for sent“, og opdage at min bil var en parkeret frostboks! AAAAAAARRGGHHH, ikke lige hvad jeg orkede at skulle rode med!

Well…der skulle bankes noget is af øsen og mit mål var at bevæbne mig selv til tænderne med skraber og isfjerner-spray, så jeg satte nøglen i døren og låste op, for at få fat i våbene! Så langt, så godt!

Derefter fulgte et blidt tag i dørhåndtaget, og hvad skete der?? INGENTING!

Min første tanke var, at jeg havde låst, i stedet for at låse op! WRONG! (men med min morgengrødshjerne er ALT muligt!)

Jeg gik så til dørhåndtaget iført et af mine mere FASTE greb, og hvad skete der? ZIP-ZERO-NADA-NOTHING!

Min anden tanke var, at jeg opererede med en forkert bil! WRONG AGAIN! (ÅNDSSVAG tanke, da min spand har det der unikke look, så der er ikke så meget at tage fejl af, selv for en morgeretarderet som undertegnede!)

Jeg tog nu fat i håndtaget med BEGGE hænder og overvejede kraftigt at øge forceringen med et højreben op på siden af bilen, hvis ikke mine fine negle i forvejen stod på spil i deres karambolage med dørhåndtaget!

Min næste tanke var “VOOOOOOOOOOOOLD!!!!”, men jeg nøjedes med at sparke til et dæk! Ikke i den overbevisning, at det på mirakuløs vis kunne have åbnet den tilfrossede dør, men bare for at kanalisere min frustration ud på EN eller anden måde!

Bandende og svovlende, midt på åben sidevej, stod jeg rådvild og med frostbid i kinderne i en HELT ny FULDKOMMEN LATTERLIG situation!

Jeg ved ikke, hvor mange gange, jeg gik rundt om kareten, før jeg med lys i pæren stillede mig om til bagagerummet, stak nøglen i og *VUPTI*, op gik bagsmækken, og jeg kan ligeså godt sige med det samme: Det næste jeg gjorde var KRAFTEDME ikke kønt!!

Med samtlige af mine 180 cm (plus stilethæle) måtte jeg gå ombord i skude på ABSOLUT mest ufikse og uværdige vis, og pakke min krop og mine stænger i stillinger, jeg aldrig håber, jeg skal prøve igen!!!

EEEEEEEEEENDELIG kunne jeg plante røven i førersædet og formåede så med hele min kampvægt at få banket døren op indefra! CHRIIIIST ALTSÅ!!!

Derefter manglede jeg jo så STADIGvæk FREAKING af-isningen af køretøj…*træt suk*

Da jeg ENDELIG kunne sætte nøglen i tændingen og langt om længe sætte kursen mod Hellerup, stoppede farcen SELVFØØØØLGELIG ikke dér!

JO JO, rolig nu….bilen startede, NO problem, men jeg var ikke nået mere end et par kilometer før jeg praktisk talt blev omringet af seks motorcykelbetjente!!!! Det kan godt være, jeg svedte en smule under min kamp om at komme IND i min bil, men da jeg så mængden af uniformer omkring min lille blå prut, sprang der KASKADER af nervøsitets-sved af pande, overlæbe og armhuler!!!

Og det værste var…. DE KØRTE BARE DER… Fire foran, to bagved…HVAD FANDEN ER MENINGEN???? Det er MEGET muligt, at jeg er selverklæret Royal, men JEG havde kraftedme IKKE sendt bud efter en kortege!!!!

Er I KLAR over, hvor lang tid det tog at komme fra Sydhavnen til Hovedbanegården?? Er overbevist om, at de på et tidspunkt overvejede at udstede en parkeringsbøde til mig, fordi jeg nærmest ikke turde bevæge mig over sneglefart!!

Efter DGI-byen overhalede de to bagerste motorcykelbetjente mig ENDELIG, og drejede til højre mod politigården, hvor jeg med et LETTELSENS SUK AF DE HELT GRANDE kunne dreje til venstre og fortsætte min tur til Hellerup UDEN politieskorte! THANK GOD ALTSÅ!!!

Jeg siger bare… sådanne morgener har jeg FANNERME ikke brug for flere af!!!