Tidligt i morges (vi snakker før middag, dermed kategorien “TIDLIG“!) hvor jeg lå i min søde skønhedssøvn (som jeg i øvrigt BARE synes virker af HELVEDE TIL!!!!) registrerede jeg svagt en mærkelig lyd langt langt væk fra den hede scene, jeg deltog i med George Clooney (når jeg så endelig drømmer om ham, hvorfor FANDEN skal han så have det latterlige Batman-suit på??! *suk*)

Nå, men jeg slog det hen med et: “Det er sikkert ikke noget!”

*TRÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅT* ALERT ALERT ALERT!! BIIIIIIG MISTAKE!!

Med to Royale Hofkræ i paladset, skal man aldrig… jeg gentager… ALDRIG slå noget hen med et “Det var sikkert ikke noget!”

da jeg endelig vågnede, sad denne mest behårede fyr i mit liv

Blog Image

og gloede mig ind i fjæset, Upclose & Personal, og kunne tydeligvis SLET ikke vente med at se min reaktion på den morgengave, han synes, jeg skulle have denne søndag!

Jeg verfede ham af dynen og langede stængerne udover sengekanten, hvor mine søvndrukne øjne, stadig med sovs i i krogene STRAKS faldt på “gaven“!

Der var ikke vedlagt noget kort, men havde han kunne kreere et, havde der GARANTERET stået noget i stil:

“G’mår’n Miss udskidt æblegrød!

Mens du har ligget og fedet den for hårdt i tekstilerne, synes jeg bare lige du skal vide, at vi (Ozzy og undertegnede) har haft VIRKELIG travlt!

Mens du har ligget og vredet lagnerne ud af facon i søvne med savl i mundvigen samt oparbejdet den største touperede fuglerede af en hair-do nord for Lichtenstein, har vi fjernet alt dit tørre vasketøj fra stativet (det var svært, og der måtte lægges mange kløer i!), har sørget for at give din sorte yndlingssweater, som alligevel lå på gulvet, et helt nyt pels-look SAMT sørget for morgenmad til os selv.

Desværre kom jeg i min iver til at kaste føden lidt for hurtigt i kloakken, and you know me… hvad der kommer for hurtigt ned, kommer også hurtigt op!

INDEN du flipper, så læg venligst mærke til placeringen! Jeg har valgt at skåne dit nyvaskede, hvidpigmenterede trægulv, da jeg ved, hvilke grimme rande indholdet af min mavesæk laver, so THERE you go! Kom IKKE og sig, jeg ikke prøver at tage lidt hensyn til madammen!

Skulle du, mod forventning, og her taler jeg på både mine og “my partner in crime“‘s vegne, ikke sætte pris på vores gerninger, er du selvfølgelig velkommen til at flytte ud af vores palads!

Kradsemærker og hårboller fra

Royalt hofkræ nr. 1, Kongen af Sydhavnen

p.s. Gider du godt fjerne gaven, når du har set den…det STINKER ad helvede til!”

Og her er min morgengave:

Blog Image

Kunne han da FOR FANDEN ikke bare have lagt en forpulet lort på min dørmåtte, som han plejer, når han protesterer over et eller andet, jeg aldrig rigtigt finder ud af, hvad er???

MINE SKO OG STØVLER ER FUCKING HELLIGE!!! Og skal der være bræk på dem, skal det FANNERME være mit eget!!!!

*YIKES*

Tak for gaven….det er en hævner!!

Nogen forslag?? (Termination is NOT an option!!!)