Ja, folkens…SÅ ER DEN HER!!! *TADAAAAAAAAAAAAAH*

Så er det muligt at bekende, hvad man har foretaget sig af mere eller mindre pinlige sager! Det er næsten lige været nytår, lad os få renset ud, så vi kan fortsætte det nye år med enooormt god karma!!

Jeg lægger selvfølgelig ud! Here goes:

1. Har engang siddet i et tæt-stuvet IC3 tog fra København til Holstebro (4½ times kørsel!) med den største, klæbrigste og mest ildelugtende hundelort most op i skosålen, og diskuteret heftigt med et par medpassagere, om hvor stanken stammede fra (velvidende at jeg selv… var lorten, so to speak)

2. JEP, jeg er engang blevet fundet på Crazy Daisy’s toilet i Herning af rengøringspersonalet, 2 timer efter lukketid. Sovende, tømt (!), toiletkumme-krammende
og garanteret med en tråd savl (og KUN savl!!!) i den ene mundvig!!

3. Første nat med en tidligere kæreste, vi sover, eller rettere HAN sover! Jeg vil lige vende mig om på siden, og i SELVSAMME sekund mine mavemuskler spændes, sker eksplosionen! Fuldstændig uforvarende vælger min krop at tømme sig for gas! Jeg er lammet (ikke kun pga. odør’en), vælger at nedstirre stadigt sovende partner. Havde han bevæget sig med så meget som den MINDSTE trækning, var jeg stået op, havde taget mit tøj og udvandret og han havde ALDRIG set mig igen!

4. Har en gang kastet op i en Eva Trio-gryde, som min eks bare gerne ville have med, da vi splittede. Jeg havde aldrig helt fået genopbygget det samme forhold til den gryde efter mit stunt, sååå… og hvorfor skændes om en gryde?!

5. Har engang knock’et mig selv ud på glasdørene i Illum. De nedlagde mig i DEN grad og jeg tror, man stadig kan se konturen af mit ansigt på glasset… (ja, jeg har så lavet forarbejdet, så ingen af JER laver samme trick. Blomster modtages gerne som tak)

6. Har engang fået min højre hånd ind i forhjulet på min cykel, MENS jeg cyklede på den, og derved stoppede cykelturen selvsagt brat! (ja, man tror ikke det er muligt, MEN DET VAR DET!!!)

7. Jeg har stukket en urteknv (med takker!) igennem hånden, da jeg lige skulle demonstrere hvor let, elegant og VUPTI-agtig, man kunne få skallen af en kokosnød! VUUUPTI! Er den dag idag indehaver af et styks følelsesløs pegefinger på den bekostning!

8. og så er der jo den næsten dugfriske fra forrige weekend, hvor et par Michael Jackson-moves ned af trapper, tog livet af mine sorte ABSOLUTE FAVORITE stiletstøvler…

…og dette var bare en brøkdel, men det ved I jo godt!! 😀

Ladies & Gentlemen… your turn! 😉