Er jeg den eneste i dette kongerige, som er FUCKING træt af postdanmark???! Der er KRAFTEDME ikke meget professionalisme og servicevirksomhed over den slat-biks mere!

Det er ikke så meget på det private plan, jeg har et problem med posten’s serviceydelser. På det punkt er det vist mere, et enkelt postbud, der har et problem med mig…eller rettere mine Royale Hofkræ, hvilket kom til udtryk en dag, jeg kom hjem og fandt en lap postalt papir inden for min dør, hvor der med næsten ulæselig skrift stod:

“Din SKODKAT har flænset min hånd!!! Forvent henvendelse!!!!!”

Nu skal jeg fortælle jer en ting! Landet ligger sådan, at det ene hofkræ æder og sover (og skider!), and that’s about it, pånær fem minutters halvpsykotisk dampbarns-adfærd i ny og næ, og KUN hvis han presses til det!

Det andet kære møgdyr, som jeg har MIS-tænkt for at være den omtalte “skodkat“, har godt nok et par gange vist interesse for brevsprækken, men der har fokus været møntet på de fire tons reklamer, der kommer i weekenden, som han så har kamp-steppet rundt i og spredt mest muligt, til stor morskab…for pelsdyret selv!

Jeg har aldrig modtaget nogen henvendelse, selvom det blev tydeliggjort i noten, at det kunne forventes, men de kan FANDENGALEMIG også bare lige komme an, for så vil jeg gerne vide ÉN ting, nemlig:

“HVAD LAVEDE DIN LATTERLIGE, FEDE HÅND INDE PÅ MIN SIDE AF BREVSPRÆKKEN, EFTERSOM DER IKKE VAR NOGET POST TIL MIG DEN DAG??”

, det var slet ikke det, indlægget skulle handle om, men om, hvordan jeg kæmper med Postdanmark on a daily basis i forbindelse med min ansættelse i en Hellerup’sk virksomhed!

Som tidligere postalt ansat har jeg selvsagt en “insider“-viden, som jeg (og min arbejdsplads) selvfølgelig “udnytter“.

Det skal lige for god ordens skyld siges, at “udnytter” ikke er det rette ord, for vi kræver som sådan ikke andet, end den vare, vi betaler i dyre domme for, nemlig brevpost inden kl. 10 og pakkeudlevering over middag.

Forskellen er blot, at jeg LIGE nøjagtig ved, hvad vi, som kunde, har krav på og forlanger, at det bliver opfyldt….fordi vi betaler for det!

I månedsvis fungerede vores kl. 10-levering OVERHOVEDET ikke, og jeg brugte jo FANME hurtigt 1/3 af en almindelig arbejdsdag på at KAMP-wrestle med postdanmark, mens resten af mine arme kolleger sad i deres afdelinger og ventede på at Miss Fix-it fik losset postdanmark i klodserne.

Efter at have haft en, til sidst, rasende møg-krampe (mig!) i røret næsten hver dag, blev der sat et møde i stand med et par repræsentanter fra Postdanmark.

Som Mulle i “den eneste ene” og hendes gyldne replik “SYV ÅR, Niller”, måtte jeg jo også lige gøre opmærksom på min tidligere karriere i verdensfirmaet Postdanmark, og responsen var (en anelse træt??):

Ja, vi….har hørt om dig!”

Det passede mig STRÅLENDE, for så vidste de, at jeg muligvis i deres øjne er en hård forhandlings-bitch, men at jeg FANNERME ved, hvad jeg snakker om, og har FULDSTÆNDIG styr på detaljerne!!!

Mødet var nu ikke specielt ophidsende. Aldrig har jeg følt det så FREAKING molbo-agtigt at holde et møde om, at vi skal have vores post inden kl. 10, en service Postdanmark SELV har proklameret, de er i stand til at yde…mod betaling, of course! Hvor HYSTERISK lattervækkende er det lige på en skala fra 1-10??

Et andet tilbagevendende problem vi også har i firmaet er, at når vi efterlyser pakker hos Postdanmark, ENDNU en af deres EKSTRAVAGANTE services, som er LIGE til at lukke op og skide grønne grise i, så får vi stort set næsten altid det samme svar:

“Vores system siger, at pakken er scannet udleveret til jer!”

Tidligere, når vi så spurgte ind til udleveringstidspunktet, blev der stille sagt eksempelvis kl. 05:45!! Og der behøver man KRAFTEDME ikke være Einstein eller tidligere postalt ansat for at vide, at INGEN…. lad os klappe ordet sammen…. ING-EN pakker bliver udleveret på dette ukristelige tidspunkt!!!

Den tendens fik jeg dog bremset for et par måneder siden, ved at kræve at vores pakker først blev scannet udleveret, når de rent faktisk blev det! TÆNK, at det OVERHOVEDET skal være noget, man skal kræve!!!

Nå, men tilbage til efterlysnings-sagerne, for kreditafdelingen fik STADIG serveret den samme besked næsten hver gang, vi forsøgte at undersøge, hvor nogen af vores pakker blev af!

På mødet besluttede vi, at jeg PERSONLIGT skulle dobbelttjekke pakkerne med pakkepostens tilstedeværelse, og allerede samme dag, kom posten med X antal pakker indscannet på papiret, men 3 styks manglede rent fysisk!

BUUUUUUUUUUUUUUUSTED BIG TIME, siger jeg bare!!!!

Og de seneste dage har det været HELT hen i vejret, og så er det jo GANSKE naturligt at begynde at tænke over, hvor mange pakker, der i tidens løb er forsvundet på vores bekostning!!!

CHRIIIIIIIIST, ALTSÅ… *indsæt riv-i-hår-ikon her*

Jeg har selvfølgelig IGEN involveret Postdanmark i denne nye problemstilling og forlangt en løsning på problemet omgående, og allerede idag er det kommet mig for øre, at min mail, efter sigende, skulle være blevet faxet rundt i postdanmark med en håndskreven note nederst på siden, hvor der står “om det kvindemenneske aldrig holder kæft?!”

Jeg må le…og svaret kan de få her:

“JO, NÅR I FOR IND I HELVEDE BEGYNDER AT LEVERE VAREN, VI FREAKING BETALER FOR!”

HVOR rimeligt er det LIGE, at jeg skal stå som en anden selvhøjtidelig politibetjent (uden overskæg dog!) og dobbelttjekke at Postdanmark nu også udleverer alle de pakker, deres LORTESYSTEM siger de gør, og bruge både hele og halve timer på det hver dag?

AJ, nu må I fanme have mig undskyldt, når jeg gentager:

Der er KRAFTSTEJLME ikke meget professionalisme og servicevirksomhed over den latterlige slat-biks til PIS-danmark mere!!