7. Nu er jeg ikke just kendt for at være det mest strukturerede kvindemenneske verden!

Jeg kan bevæge mit luksuslegeme hen til stuevinduerne, for at forsøge at løsrive to Royale hofkræ fra de snart flænsede foldegardiner, opdage at de to brune planter (er OVERBEVIST om, at de var grønne engang, men det er SATME længe siden!), trænger til lidt vand, gribe vandkanden og bevæge mig mod vasken i køkkenet, på vejen opdage, at vasketøjet, som skødesløst er kastet over en dør, er tørt, stille (stadig tom) vandkande på gulvet, begynde at lægge tøjet sammen, selvfølgelig med det endelige mål også at lægge det på plads, men midt i foretagendet komme i tanke om vandkanden på gulvet, tænke “NÅ JA“, gribe den og endnu engang bevæge mig mod køkkenet, hvor jeg kommer i tanke om, at opvaskemaskinen (den FAAAAAAAAAAAANTASTISKE opfindelse) skal tømmes, gå igang med det, og et sted mellem brødkniv og ostehøvl få den vildste trang til en mad (heldigt, for det er FANME da i det mindste et behov, jeg kan opfylde…selv!), smøre en mad og midt i et glas isvand erindre “projekt plante-vanding“, fylde vandkanden, ile ind i stuen, hvor de SATANS Royale hofkræ igen rapeller fra foldegardinerne, vappe dem ned, så de søger tilflugt på sofabordet, hvor det tørre vasketøj STADIG ligger usammenlagt, som jeg kaster mig over….igen….indtil jeg atter kommer i tanke om planter, vandkande, utømt vaskemaskine, ventende mad und so FUCKING weiter…

Der er FANNERME ikke noget at sige til, at ting tager land tid i dette galehus!

Og jeg går ud fra, at det kun kan kaldes multitasking, hvis man ligesom fuldfører bare NOGEN af opgaverne???!!!

Kender du det??

8. Hvem skulle have troet det, men jeg er altså NOGET nær et FREAKING NATURTALENT ud i baglæns parallelparkering!

Folk kommer praktisk talt fra nær og fjern, for at få mig til at parallelparkere deres biler… eller det vil sige én veninde gør…hvis jeg er i nærheden…nærmere bestemt befinder mig i selve bilen…og en baglæns “parallellert” er STRENGT nødvendig, for at kunne kaste øsen ind på et minimum af plads!

Altså….You get the point! Glem ALLE latterlige fordomme om, at kvinder ikke kan parallelparkere! JEG kan!!! Jeg har HELT styr på teknikken!!

HVORFOR FANDEN KAN JEG SÅ IKKE, BARE FORDI DER STÅR ET PAR FYRE PÅ SIDELINIEN LIGE MIDT I MIN PARALLELPROCES?????*AAAAAAAAAARGGGHHHH*

Og skulle de læse med her, så JA, det VAR mig, der tidligere idag i det Hellerup’ske, hostede og hakkede og fumlede og til sidst producerede FLODBØLGER af sved af at flå gearstangen mellem 1. gear og bak i TOTALT mislykkede forsøg på at få beautyboxen kastet ind langs kantstenen med oceaner af plads til alle sider, inden jeg til sidst lavede et mindre (ufrivilligt) hjulspind i min desperate exit mod en anden parkeringsplads langt FANDEN i vold…UDEN tilskuere!!! (og jeg lod øsen glide ind, som var den smurt i vaseline på absolut minimum plads!)

FOR HELVEDE ALTSÅÅÅÅÅÅ!!!! KRAFTEDME TYPISK!! TOTALT TIL GRIN!!!

Kender du det??

9. Glostrupdronningen og jeg har nu i årevis haft den samme oplevelse i en lille sag om Popcorn, og vi har tit snakket om, at vi UMULIGT kan være de eneste, som har denne specifikke popcorn-event, så nu kaster jeg den FANME ud i det åbne en gang for alle!

Sagen er enkel:

I en skål popcorn, er der NÆSTEN altid ÉT popcorn, som smager meget anderledes end ALLE de andre, og dette ene lille popcorn er bare det ALLER ALLER ALLERBEDSTE!! Det ser ikke anderledes ud end de andre (det er ihvertfald ikke min erfaring), så det kan ikke spottes på forhånd, hvilket gør det tricky at kapre dette lille vidunder-korn!

Men hvor ER det en lyksalighed af dimensioner, når det lykkedes!!! *dybt suk*

Kender du det??