Nå, hvor nåede vi til, kære læsere??!

Efter Rescue 911-opkald til farmand, som mere PRÆCISEREDE strøm-problemet, end decideret løste ditto, sad jeg fredag morgen tilbage med ÉN funktionel sikring og en computer, der tilsyneladende havde besluttet sig for at begå FUCKING elektrisk harakiri i nattens mulm og mørke!

But the show must go on, så computeren blev idømt skammekrogs-straf, den sidste sikring blev sat i og jeg fik gjort mig klar til job!

På vej til arbejde i den firhjulede beautybox, kom virkeligheden og den efterfølgende totale panik dog og bed mig noget så grusomt i røven! Det var fredag, det var snart weekend og jeg havde ingen computer! Nu skal I jo ENDELIG ikke tro, at jeg afhængig af sådan en omgang nymodens og opreklameret stykke teknik, NÆÆÆH NEJ!!!

MEN HVORDAN FANDEN SKULLE JEG NU KUNNE SPILLE “JEWEL QUEST II” I DE LANGE NATTETIMER?????! *AAAAAAAAARRRGGGHHHH*

For SLET ikke at tale om mails, messenger, myspace og, selvfølgelig, det vigtigste: PASSE MIN BLOG!!!! *LUGTESALT NUUUUUUUUU*

Det var en knækket Sydhavnsprinsesse, der mødte på job den morgen, og jeg så mig i DEN grad nødsaget til at ofre den første halve time af arbejdsdagen på at forberede jer læsere på en kold blog-tyrker den kommende weekend! (og samtidig prøve at forberede mig mentalt på en weekend uden computer!)

Det siger jo sig selv, at arbejdsdagen var et HELVEDE at komme igennem. Jeg var jo FULDstændig ude af mig, PC-amputeret, så jeg gav mig selv tidligt fri, og efter råd fra Daddy Cool drønede jeg, som en FREAKING hovedløs høne, rundt i strandvejens butikker og investerede i nye ledninger til maskineriet, i tilfælde af, at DET kunne gøre tricket, og redde min pludselige computerløse tilværelse! Inden jeg satte kursen mod min velsignede Sydhavn, hamstrede jeg nye sikringer for hårdt i Brugsen!

Bevæbnet til tænderne med sikringspakker, forlængerledninger og FANDEN og hans MUGNE PUMPESTOK, gik jeg igang med at få monsteret til at makke ret, men efter halvanden pakke sikringer (og lige så mange *KNALD*….og på INGEN MULIG MÅDE WHAT-SO-EVER af den fede slags!) , måtte jeg erkende nederlaget!

Jeg lagde mig i en sølle, opgivende, tommelfingersuttende fosterstilling i en sammenfiltret rede af ledninger krydret med sprængte sikringer og begræd denne frygtelige situation og forsøgte at rumme den grumme sandhed!

MEN, MEN, MEN…..når man er ALLERLÆNGST nede, SÅ er det, at magien nogengange indtræffer, og i dette tilfælde var det et magisk opkald fra Dronningen af Glostrup, min U-OV-ER-TRUF-NE storesøster!

HELT OG ALDELES cool, meddelte hun mig, at jeg da bare kunne låne hendes “blærbare“, indtil jeg fik opereret min egen selvdestruktive, stationære monstermaskine!

Dronningen’s telefonrør var stadig varmt, da jeg, med en Thorkild Thyrring-opbremsning SLASH parkering smed min blå øse ved “The Glostrup Residence” og med en “MEEP MEEP WRRRROOOOUUUUM“-lyd brød jeg, med lynets hast, igennem den Royale hoveddør med et *TAAAAAAAADAAAAAH*!!

Og da aftenen gik på hæld og natten faldt på, lå jeg på min egen store flyder-sofa i en ubeskrivelig lykke-rus og med en SUPER-SHINY, sølvglinsende laptop i skødet!!! *AAAAAAAAAAHHH*

…..og det gør jeg så stadigvæk! *gnækgnæk*

The End (for now!)