Ja, så hænger forbandelsen FANNERME tungt over Sydhavnspaladset igen!!

Klokken var lidt over i kvalme igår morges, da jeg zombieagtigt og halvt i søvne rakte højre arm ud og lod mine fingre befamle tv-fjernbetjeningen (i daglig tale “remåtten“)!

Hvad skete der?? ALLER EN SKID!!

Så dinglede min højre arm videre i ren refleks og forsøgte at tænde en lille lampe (hvilket er løgn! Det er en nøgen pære, der hænger i gulvhøjde halvt under min seng, for at skabe et blødt morgenlys til Prinsessen, der ikke tåler skarpt lys om morgenen!)

Hvad skete der?? ALLER EN SKID!!

Gryntende og småsvovlende væltede jeg ud af sengen med kurs mod destination badeværelse! Undervejs skvattede jeg over en bunke tøj på gulvet, (Hvem FANDEN smider mit tøj ud på gulvet om natten??), bankede en tå ind i dørtrinnet og fik et rullende lift, da jeg lige pludselig havde et par plastickugler med bjælder i under fødderne! (Skal FANME have en alvorlig snak med de Royale Hofkræ ang. oprydning af legetøj!)

Endelig nåede jeg det Royale Beauty-room, og lyskontakten fik et møgsurt dask, som tak for en LORTE-start på dagen!

Hvad skete der?? ALLER EN FREAKING SKID, MAND!!!!

Situationens alvor begyndte så småt at trænge ind i min morgen-retarderede hjerne, og få sekunder efter piskede jeg rundt og tændte og slukkede næsten samtlige kontakter i Sydhavnspaladset, for blot at konstatere at mit hjem var mørkelagt!

Satte mig på hug midt på gulvet, rev mig i håret og skreg: “ER DER FOR IND I HELVEDE NOGEN, DER GIDER AT BETALE DEN EL-REGNING, OG DET SKAL VÆRE LIGE NU!!”

Pludselig blinkede ordet “FRYSEREN!!!” på min indre lystavle, og som skudt ud af en kanon, strøg jeg ud i køkkenet og flåede lågen op, som gjaldt det liv eller død! (for -DØD OG PINE- om der skulle være sket noget med mine forårsruller fra Dalooooooon og posen med frosne ærter!!)

Der bredte sig et lettelsens suk sammen med kulden, der strømmede ud fra frys og køl, da jeg blev klar over at køkkenet åbenbart har et kredsløb helt for sig selv, som heldigvis IKKE var ramt af katastrofen!!

Men lettelsens suk var alligevel ikke nok at fritage mig for et mindre panisk anfald! Jeg MAGTER FANME ikke sådanne udfordringer om morgenen!!

Jeg kastede derefter et stjålent blik på relæet på væggen, tog en dyb indånding og stillede mig hen foran monsteret og forsøgte at danne mig et overblik! (HA!) I lyset fra “Mobbe” (mobiltelefonen!) kunne jeg se, at en lille rød dimsedut hang og dinglede trist ud af en sikrings-fidus, som pudsigt nok skulle dække strømmen i hele hytten (minus køkkenet altså!)

I et par klare Einstein-sekunder i grøden af min morgenhjerne-virksomhed gik jeg målrettet ud i køkkenet, åbnede en skuffe, væltede ROMA’s menukort, køleskabsmagneter, kuglepenne, gamle batterier, mini-majskolbegafler, poselukkere, lightere, min yndlings-lippgloss (NÅ, DÉR VAR DU!) og en enkelt tampon til side, for at gribe fat i en lille pakke med friske sikringer! (Nogen gange overrasker jeg sgu mig selv for hårdt!)

Jeg skiftede sikringen og tændte stolt for strømmen!

*KNALD*

HUH??? hmmm… måske var holdbarhedsdatoen på den udløbet… jeg prøver lige en anden!

*KNALD*

AAAAAAAAAAAAJ, ALTSÅ….COME ON!!!

Hvorfor siger man altid er tredje gang er lykkens gang??! DET ER SATME EN STOR FED ONDSINDET LØGN!!

*KNALD*

Jeg stillede mig i “hall’en” i en let foroverbøjet vinkel og gemte hovedet i overtøjet på knagerne, mens jeg prøvede at vurdere, om det var for tidligt at ringe til en krisepsykolog, om hidkaldelse af civilforsvaret var på sin plads eller om jeg kunne ringe politiet op og anmelde stjålen strøm!

Jeg besluttede mig for at ringe til den alvidende (for det ER fædre jo!) fædrende del af Regentparret på Midtfyn!

…to be continued!