Velkommen til denne presse-meddelelse!

Hermed bringer Sydhavnsprinsessen en ekstra-udgivelse i anledning af en FORBANDET morgen i frustrationens tegn i et katastroferamt Sydhavnspalads!

Den ultrakorte version er, at sikringerne i Sydhavnspaladset SIMPELTHEN ikke tillader, at jeg tænder min computer!!!

ER GARANTIEN UDLØBET PÅ ALT I MIT HJEM, ELLER HVA???! HVAD FANDEN ER DET FOR EN OMGANG FORPULET AJLE AT UDSÆTTE MIG FOR???! OG SÅ KLOKKEN KVART I KVALME OM MORGENEN!!! JEG MÅ SAGSØGE NOGEN, I DON’T CARE WHO, BARE NOGEN!!!!

Inden klokken havde passeret nul-syvhundrede imorges, sprang sikringerne praktisk talt om ørerne på mig og mørklagde der GANZE hytte, og netop DET, at sådan noget sker for mig på sådan et FREAKING ubamhjertigt tidspunkt gør, at der jo er en historie HELT for sig selv at fortælle!

Blog Image

Men den må I vente med, for nu sidder jeg på mit kontor! Jeg ser mig nødsaget til at arbejde røven ud af buksletten idag for at tjene til min ruinlagte bankkonto, så den elektriker, der måske skal indover, kan blive betalt, hvis det ikke løser sig på anden vis….JA, altså ikke betalingen, men kortslutningerne!!!!!(FANNERNE’ME heldigt, at jeg fik ordnet negle igår, så DET da i det mindste ikke er muligt at spare væk! *gnæk gnæk*)

Vi (Me, Myself & I) håber selvfølgelig på at finde en løsning, inden aftenen er omme, for udsigten til en hel weekend uden computer er mildest talt FUCKING UHOLDBART!!!

*indsæt ramaskrig og hysterisk hår-trækkeri her*

Men HVIS nu der (vil nogen være så FANDENS venlig at forbyde det!) skulle være helt musestille her på siderne i weekenden, så kender I nu årsagen til det, dog i den ultraforkortede udgave!!

Now I must work! *suk*