—–Original Message—–
From: Afdelings-Prinsessen
Sent: 12. februar 2008 09:22
To: Marketing, kundeservice, kredit, direktionen
Subject: Boobs-spray!!!

…ja, det lyder frækt… det er det IKKE!!!!

Jeg ved ikke, om jeg er den eneste, der laver en Nær-DØD-scene og ligger og raller af utilpashed her i huset, hver gang der er nogen, der bruger de der to forbandede (og MEGET lyserøde) toilet-sprays med det tvivlsomme navn boobs-spray, som, forstå det hvem der kan, skulle FOREGIVE at friske luften op?!

(Jeg kan UMULIGT være den eneste, der får en mistanke om, at det muligvis slet ikke er toiletsprays, men at det er indkøbt til et HELT andet formål….produktets navn taget i betragtning, altså!!!)

Hvis jeg lige skal være seriøs et øjeblik, så bliver jeg alvorligt talt fysisk dårlig af stanken fra de der sprays. Jeg får SÅ dundrende hovedpine, at det faktisk er på grænsen til fremprovokeret spontant kraniebrud PLUS kvalme stort set i samme øjeblik mine næsebor får fat i hørmen fra disse såkaldte “friskere“, og jeg er ellers normalt ikke specielt sart! (JEG BOR I SYDHAVNEN, GOD DAMN IT!!)

Jeg ville faktisk hellere gå med et sæt tøj syet af Wunderbaum’s med fyrnåleduft (som jeg HELLER ikke kan tåle), end at blive udsat for de to omtalte toiletsprays!

Jeg appellerer på det KRAFTIGSTE til….jeg er faktisk helt nede på mine røde knæ at tigge og bede…ÅÅÅRH PIS, SLET DET SIDSTE! Jeg FORLANGER, at vi finder en anden løsning end den nuværende mht. air-fresher’s, og at det med øjeblikkelig virkning FORBYDES, så meget som at OVERVEJE at trykke på de to nuværende spraykanoner! (det burde faktisk kunne straffes ved stening…Eller alternativt kold kaffe fra automaten i køkkenet!)

Jeg bliver så UFATTELIG dårlig af dem, og så er det ikke engang noget jeg bare finder på, for at gøre mig interessant (denne gang!)

Da jeg ikke er HEEEEELT sikker på, at mit forslag om at bruge de to spraydåser til kemisk krigsførelse et sted i verden, er politisk korrekt, så stemmer jeg ihvertfald for at de to nuværende sprays sendes til destruktion på kommune-kemi, og det kan KUN gå for langsomt!
Ellers bliver jeg nok nødt til straks at ansøge om førtidspension!

Jeg VED, der er år 2008 er opfundet luft-friskere, der rent faktisk dufter godt!!!!!
Kan vi ikke nok blive enige om at forsøge os med nogen andre produkter???

AAAAAAAARH, what the hell… jeg har snydt lidt! JEG er blevet enig med mig!!! Jeg HAR allerede købt nye sprays, og smidt de gamle ud! Bare glem denne mail!

Mvh

Afdelings-Prinsessen