Jeg er ikke helt klar over, HVAD det præcist handler om, men TV2 mail og jeg har åbenbart et eller andet udestående, som den ikke har tænkt sig at indvie mig i.

Når jeg vil besøge den, nægter den de fleste gange at åbne op for herlighederne (and don’t we just HATE, when that happens?!), eller også knurrer den bare, står lidt i stampe og nægter at hente post!

NU KAN DET KRAFTEDME VÆRE NOK MED DET UTILREGNELIGE LORT!!!
JEG GIDER IKKE MERE!! JEG SLÅR OP!!! JEG SKRIDER!!!
CONSIDER ME GONE!!!

Med fare for at nogen vil kalde mig ufølsom og kold, så har jeg jo faktisk for LÆNGST fundet mig en ny mail at lege med, og som længe har været min ABSOLUTTE primære mail.

Tv2 mailen var bare en playmate, et sidespring uden større betydning, en ligegyldighed, en rest fra min første blog, men nu er det HELT slut med den!!!
Jeg HAR det altså bare bedst i et trygt og velfungerende mail-forhold, hvor JEG står for den bestemmende (og utilregnelige) del af partnerskabet!!

Blog Image

I er som altid fandens velkomne i indbakken på den kendte sydhavnsprinsesse-mail, hvis der er noget I vil af med, uden om alle de andre bloggeres øjne, men altså….

Husk, det er ikke en brevkasse, hvor clairvoyante “John Ser Alt“, “spørg dyrlægen” eller Dr. Phil sidder klar til at håndtere ALLE problemer med lidt samtale og et bootcamp-ophold, hvor man bliver slået i stykker og bygget op igen!
Jeg VED godt, jeg OSER af kontrol, styr på lortet og tjek på det hele, og INDBYDER til at uddele gode råd i flæng, men lad jer ikke narre…

Mellem os, så er størstedelen af min gen-nem-ført tjekkede attitude og udvidede udgave af glamourøs “indpakning“, som I læsere bliver præsenteret for on a daily basis her i min blog, bare en facade, et spil for galleriet, et dække over, at jeg rent faktisk ikke har styr på en HUJENDE hattefjert… men pssst… sig det ikke til nogen!!!
Det ville være en KATASTROFE, hvis det slap ud i offentligheden!

Men derfor skal I alligevel fortsat være velkomne til at sende hilsener.
Vær blot opmærksom på, at der ikke kan vindes nogen præmier, at der ikke opfyldes musikønsker, og at jeg IKKE fremsender nogen nøgenbilleder af mig selv!
(Bruger UDELUKKENDE andres billeder!)

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA