Det er jo røvssyg søndag *indsæt bræk-ikon her*, og jeg fik tidligere den BRILLIANTE idé at være lidt god ved mig selv…

I ved (De KVINDELIGE læsere ved ihvertfald)… langt bad, body-peeling, skrubbe-creme til fjæset, velduftende olier, fødder overfaldet af pimpsten, skrab, skrub, fjern, smør…aaaaaaaaaahhhhh!!

Ifølge min motoriske statistik, undrer det mig, at det royale vådrum ikke har sendt mine stænger (og resten af mig) til tælling i en glidende tackling, så olieret jeg var derude!

Nå, men så langt så godt!
Min hjerne var SLET, SLET ikke færdig med at få fabelagtige idéer efter badet!

NÆ NEJ… jeg skulle da lige runde hele “2450 Wellness“-seancen af med en maske i ansigtet, som jeg så kunne rende lidt rundt med og ligne en øgle, mens min hud inden under blev blødgjort!

Valget faldt på en Peel off-maske tilsat
agurk-, citrus- og kaktus(?)ekstrakter!
(HVEM FANDEN PUTTER KAKTUS I EN ANSIGTSMASKE???)

Nå, men det var jo også kun ekstrakter trods alt!
Jeg begynder at smøre stadset i fjæset, og undgår øjne og læber, som foreskrevet på pakningen!

Til forskel for andre masker, jeg i tidens løb har budt femøren, var denne maske gennemsigtig, så det var sådan en liiiille smule svært lige at se, hvor jeg havde været med suppedasen. Men det lykkedes at få den smurt ud og mens jeg venter på at masken stivner og kan pilles af i bedste “Mission Impossible“-stil, vimser jeg lidt rundt!

Et kvarters tid efter er jeg så størknet og fastfrosset i ansigtet, at jeg ikke engang kan løfte mine øjenbryn og jeg ligner en zombie taget direkte ud af Michael Jackson’s “Thriller“-video!

Jeg bevæger mig ud til spejlet, for at trække masken af, og DER opdager jeg så, HVOR mange usynlige dun, et menneske har i ansigtet…eller det vil sige.. JEG har så ikke flere tilbage nu, for de er da blevet flået ud af stivnet ansigts-lim!!!

og festen bliver absolut ikke mindre, da jeg opdager, at mine øjenbryn og hårgrænsen i panden er godt indsmurt i den hærdede vitawrap-agtige film, der dækker mit ansigt.

Så så man lige mig stå der, lignende et brandoffer med tredjegradsforbrænding, med ansigtmaske hængende i laser, nu kun fæstnet til bryn og hårgrænse!

WELLNESS ER NOGET OPREKLAMERET LORT!!!!

Jeg fik det meste lirket af under et mindre smerte-cirkus, og nu kan jeg så bruge resten af søndagen på at sidde og nulre koaguleret maskerester ud af de rester af ansigtbehåring, jeg nu engang GERNE vil beholde!!!

Blog Image

Fanfare for alle mine gode idéer!!!