…hvor jeg kunne feste torsdag, fredag og lørdag og både passe skole/job om fredagen PLUS nappe en shoppetur lørdag formiddag med veninderne!

THOSE DAYS ARE SOOOOO OVER!!

Nu skal jeg bare feste igennem en enkelt aften SLASH nat, og så er jeg kvæstet flere dage efter!!! Men jeg vil stadig hårdnakket påstå, det ABSOLUT INTET har med alderen at gøre… jeg er bare ude af træning…og så snakker vi ikke mere om DET!!!

Jeg VED, at I, trofaste læsere, sidder og venter på, at der skal komme det VILDESTE indlæg om min 80’er fest i lørdags, og hvor meget jeg end hader at sige det, så bliver jeg jo nok nødt til at skuffe jer, for der er sgu ikke så meget at fortælle!

Ingen skandaler, ingen opkastninger (under festen ihvertfald!*ahem host*), ingen sure miner, ingen nye par, ingen strip (eller det vil sige…. jeg flashede vist nok min skinnende blanke guldbikini-overdel på et tidspunkt, og skulle, ifølge KOMPLET utroværdige (læs: stive) vidner, bagefter tørt have ytret at “når man har kroppen til det, sååå…..!”, men jeg er overbevist om, at de digter!!! Jeg har ihvertfald slettet ALLE beviser på det digitale kamera!! HAHAHAHA)

Så ingen vilde ting at berette fra festen bortset fra, at det var den sjoveste fest, om ikke nogensinde, så ihvertfald meget længe!!!

Alle var gået op i 80’er looket til festen, så der var både pastel-poloer, blå mascara, badges, net-handsker, touperet pandehår, benvarmere og autentiske solbriller fra 80’erne!

Jeg havde forsøgt at skabe 80’er stemning i Sydhavnspaladset med bl.a. motoriseret discokugle, der lystigt drejede rundt i lyset fra gul, blå, grøn og rød pære, og i mangel af originale plakater med den tids idoler, havde jeg pyntet op med vinyl-pladecovers med de største 80-navne fra samlingen. Og med en playliste linet op med 450 af de største syng-med hits fra 1980-89, så var stemningen helt i top!

Den ENESTE ting, der dagen efter ikke føltes som det smarteste træk fra min side, var, at jeg på et tidspunkt i kådhed under festen, kastede en pose med 50 party-poppers på banen (I ved… de der små nytårs-plasticflasker, man trækker i, og så popper den med miniature serpentiner i alverdens farver).

De små multi-farvede papirs-serpentiner er en HELT ufattelig dårlig kombination på råt trægulv, hvor der blev spildt lige så mange drinks, som der blev drukket (og det var ikke så lidt, skulle jeg LIGE hilse at sige!) Med mindre man kan lige multifarvet trægulv med serpentin-aftegninger OVERALT, selvfølgelig!!!

Jeg kan nu bedst lide det hvidpigmenterede look på mit gulv, så søndag måtte jeg, hvor lidt jeg end havde lyst til det, ligge med røven i vejret og vaske gulv i hvid sæbe!

Ikke én gang… ikke to gange… men hele TRE gange, måtte jeg skrubbe plankerne, og gulvet ville ikke have protesteret, hvis jeg havde vasket det over en fjerde gang også, men DER satte mutter med skrubbe og spand FANNERME grænsen for, hvad man kan præstere dagen efter vild 80’er party!

Jeg åbnede festen med at proklamere, at festen ikke sluttede før flasken med Pisang Ambon var tømt (hvorefter folk vrængede ansigter i væmmelse), og jeg måtte dagen derpå konstatere, at det grønne lort fanme ikke var udslettet, så der er ikke andet for, end der må stables en ny fest på benene på et tidspunkt!

Når billederne fra det lånte digitale kamera (Tak til Glostrupdronningen!) er overført til Sydhavns-pc’eren, så skal jeg nok offentliggøre et enkelt billede eller to af promille-ramt Sydhavnsprinsesse med 80’er-look, men indtil da må I lige væbne jer med tålmodighed!

smiley