Det er FANNERME svært at finde tid til bloggen, når man også leger 80’er fest-arrangør i disse dage!

JAJAJA“, tænker du, “Det er jo først imorgen, hvor travlt kan man have??!”

Når man i den private sfære er ustruktureret ad HELVEDE til og UNIVERSAL-MESTER i overspringshandlinger, SÅ KAN MAN FANNERNED’ME HAVE TRAVLT!!! Der er EDERMA’ME mange ting at tage stilling til!

Skal jeg have crepe-hår, eller skødesløs hestehale i siden – skal jeg have Converse på eller “fald ned” guldstøvler – er den blå mascara blå nok – burde jeg have ladet håret under armene gro til lejligheden – er 451 styks 80’er hits på playlisten nok – hvad FANDEN blander man i Pisang Ambon – JA, der er DÆLME mange ting at holde styr på!!!

Festen imorgen er blot ÉN ting, men i aften gælder det familien til middag og efterfølgende lagkage og nybagte boller!

HELE denne uge har min firhjulede beautybox og jeg efter job, kørt i rutefart til og fra diverse supermarkeder, for at handle ind til det hele! Derfor har jeg set mig nødsaget til at holde en fridag idag….fordi jeg skal støvsuge!

SLAP DOG AF, KRAN!”, tænker du… JAJA, men både du og jeg ved, hvor mange ting, der kan gå galt, når jeg går i gang! Jeg nævner i flæng:

I aftes ville jeg f.eks. lige slå en dej sammen til boller! “hæld 3 dl vand i skål og tilsæt melblanding” (Hurra for “Quick-boller”!) Hvor svært kan det være? Det skal jeg lige nøjagtig sige dig! Det kan være FUCKING svært, hvis man står og skråler med på Village People’s “YMCA” og ikke holder styr på vandafmålingen!

Så står man der og hælder melblanding i alt for meget vand, og da mit køkken ikke just er kendt for sit velassorterede sortiment af basisvarer, så var det mere held end forstand, at jeg bagerst i et skab fandt noget hvedemel at supplere den MEGET våde dej med! Melboller…velbekomme!

At jeg overhovedet kunne finde at kaste mig over opbygning af lagkage efter bolle-fadæsen, er mig en gåde! Men den skulle jo laves!

One Word: Kagecreme!

Det foregår sådan cirka efter samme mønster som quickbollerne: “Hæld 5 dl mælk i skål og tilsæt cremepulver og pisk som ind i HELVEDE!” Nu havde min knivskarpe hjerne jo lært vigtigheden af nøjagtig afmåling fra tidligere pulver-spas, så jeg var meget koncentreret i processen! (og jeg nøjedes med at nynne med på Europe’s “Final countdown”)

Men hvad den ikke LIGE havde forudset var, at kombinationen af lille skål og stor elektrisk hjulpisker, der skødesløst hang på kanten, mens jeg lige skulle losse Royale Hofkræ ned fra “arbejdspladsen“, er HELT UFATTELIG dårlig!!! Man kan faktisk slet ikke STAVE til, hvor lousy en kombi det var!!!!

Jeg siger ikke mere….andet end jeg er glad for, at der var to poser cremepulver i æsken og at jeg havde rigeligt med mælk!!

Lagkage på plads, melboller på plads, nu skal jeg støvsuge, og senere skal der laves mad!

HVAD KAN GÅ GALT???!

(og her kan passende indsættes en opgivende latter, for jeg kender svaret på forhånd: “ALT!”)