Her en stille mandag aften, hvor jeg stadig kæmper med det ledeste hold i skulder og nakke, har jeg fået STRENGE ordrer fra mit mødrende ophav om ikke at sidde ved computeren, og jeg forsøger jo engang imellem at høre efter, hvad min mor siger!

Derfor vil jeg, efter at et tidligere indlæg’s kommentarboks af ukendte årsager UHÆMMET bevægede sig over i emnet “prutter“, poste et indlæg om emnet, jeg har skrevet for laaaaaaaang tid siden:

Jeg er overordentligt glad og stolt af min humoristiske sans!
Og det på trods af, at den ofte er vulgær, grov, plat og sort, og ikke ALTID forstås af omgivelserne!
Jeg vil her komme med en af de større indrømmelser:

Allersjovest har jeg det, når jeg går i selvsving og kører ud af den latrinære tangent!
Og det sker temmelig ofte…især når jeg er til audiens hos Glostrupdronningen!
(Som også er min søster, hvis det skulle være forbigået nogen)
Jamen, altså det er vanvittigt og barnligt, vi ved det godt, men sig prut, og vi lægger vandrette i latterkramper….HVER gang!

Og SKULLE der være en små-anstrengt stemning på slottet, så er der ikke noget så ice-breaker-agtigt i vores familie, som hvis man formår at slippe en royal vind.
(Så kan det godt være den små-anstrengte stemning forDUFTER, om man så må sige *høhø*, til fordel for en små-anstrengt odør, but what the heck!)

De største grineflips, jeg har haft i mit liv, har været på grund af pruttelyde. Jeg havde sågar på et tidspunkt en hjemmeproduceret fjert, som sms-tone på min mobil!

Og I, mine kære læsere, skal da ikke snydes for de mest fantastiske lyde (og de er helt og aldeles lugt-fri, hvilket jeg går ud fra er et stort plus!)

Så hop ind på denne side og tryk på den blå knap…gerne MANGE gange! It’s hilarious, hvis du altså husker at tænde for lyden!!!

http://www.dotfart.com/articles.php

..Og så får I ikke mere for den prut!smiley