Ja, så blev det RØVSYG Søndag igen! Hurra hurra, giv lur-blæseren et gedigent los i RØVEN og lad en fanfare gjalde!

Og som om søndage ikke bare er i STINKER-ligaen forvejen, så er netop denne søndag liiiiige i en eksklusiv klasse for sig.

I løbet af natten har min nakke og venstre skulder valgt, på LÆKRESTE vis, at sætte sig selv på hold, så jeg fik lov til at vågne op og i et splitsekund tro, at jeg var lammet fra halsen og ned! (Hvem sagde Drama-queen?? I love it!)

UNBE-FREAKING-LIEVABLE, så mange ting, der lige pludselig bare er FULDKOMMEN umulige at gøre, fordi ens nakke og skulder er gået i baglås!

Jeg nævner i flæng: Påklædning, tandbørstning, den obligatoriske “Superstar“-dans foran full-figure spejlet, hårsætning for SLET ikke at tale om at tage et bad og vaske garnet!! Og skulle jeg lufte den firhjulede beautybox, ville jeg kun kunne køre i store højredrejede cirkler, da AL observation og trafikal orientering til venstre er ALDELES umuligt for mig!

Jeg ligner jo KRAFTEDME en robot, når jeg går. Folk troede jo fanme, jeg dyrkede Electric Boogie midt på åben gade i Sydhavnen, da jeg i et anfald af desperation tog en Frankenstein-walk ned i den lokale Cancer-grill, for at blive varmet igennem!

Og som OM, det ikke var slemt nok, så får jeg lige om lidt besøg af en veninde, hvilket jo, normalerweise, er super-fedt, MEN…(for selvfølgelig er der et LATTERLIGTmen“!!)…

Sagen er nemlig den (og det er ikke nogen velbevaret hemmelighed, da jeg ynder at fortælle det til ALLE jeg støder på), at jeg på lørdag fylder 30 år igen-igen-igen, og derfor har jeg valgt at holde 80’er-fest! Og det bliver selvfølgelig 80’er-festligheder i gennemført forstand, så musik, outfit og naturligvis (og IKKE mindst) hår skal være 80’er autentisk!

Af den grund har jeg lånt et Crepe-jern af en kollega (som påstår, det er hendes datters!) Det blev testet i aftes i en forsøgs-frisure, og jeg siger bare: LECIA, GO HOME!!!

Mit garn blev crepet så stort, at jeg jo FANNERME dårligt nok kunne komme igennem dørene i paladset, uden at klemme “the hair-doo“, og grundet mit Lecia-look fik jeg den underligste trang til at skråle gamle Laban-sange!

MEN… (og NU kommer det latterlige “men“!)…da jeg har opgivet at forsøge at tage et bad grundet min motoriske begrænsning (som jo i forvejen er alvorligt stækket!), så bliver jeg nu nødt til at tage imod min veninde, mens jeg har universets STØRSTE crepe-frisure!! Jeg er bare MONSTER-øm på ALLE måder idag!!

*suk*

Jeg har sagt det før, jeg siger det igen… SØNDAGE STINKER!!!