Jeg synes sgu lige, det er på sin plads at sende en kæmpe tak ud til alle jer, der de sidste par dage har fået min mail-box til at eksplodere med søde ord og hilsener efter artiklen i “Sirene“…

For engangs skyld er der noget, som mit alter ego, Sydhavnsprinsessen, ikke umiddelbart formår at lave sjov, spas og svovlerier ud af, for jeg er vildt overvældet over og super glad for alle jeres søde mails!

Så jeg, Ann, har lige kapret tastaturet for en enkelt lille stund for at sende alle jer, der enten har fulgt mine svovlerier fra den dødssyge november-søndag i 2006 eller først er stødt til senere, en kæmpe tak, fordi I gider læse med.

I er blevet kastet rundt imellem mine forskellige blogs, indtil jeg slog mig ned her på min egen side, hvor gamle læsere er blevet og stadig bliver budt på “genudsendte” indlæg, i mit forsøg på at samle alle mine skriverier på ét sted, og tålmodigheden er stor! Tusind tak for det!

Statistikken bag mine nye gemakker her er ikke mindre overvældende! Den fortæller mig, at siden jeg slog dørene op herind til d. 31. oktober 2007, så har jeg haft over 18.000 visits og over 100.000 hits…Jamen, altså…hvad skal jeg sige?

Jeg kan ikke sige andet end det fattige ord tak. Tak for strømmen af søde og sjove mails, og tak for det liv og alle de gode grin (og DER er fanme mange!) I skaber i kommentarboksene!

Alt dette er måske (for nogen / for mange / for alle) en kende “cheesy” og en knivspids amerikansk at skrive, men ikke desto mindre, så mener jeg det, så “cheesy & american it must be”!

God lørdag derude! 😉

Ann