Da jeg, her til aften, trådte ind af døren til Sydhavnspaladset, gled jeg nærmest i det!!

Hvad fanden er kranen NU gledet i?” tænker den trofaste læser sikkert uden egentlig at være overrasket, da jeg med min motorik i skøn forening med mit tilsyneladende altid udeblivende held, er i stand til at glide SLASH skvatte over HVAD som helst!

Ja altså…jeg gled i magasinet “SIRENE“, der udkommer imorgen, og som indeholder en artikel om Sydhavnsprinsessen.dk, selvfølgelig!! Den søde journalist har været så flink at sende mig et skinnende ekspemplar af bladet, friskt fra trykkeriet!

Nu har jeg jo for længst godkendt artiklen, så hvad der rent faktisk står i den, kommer jo ikke som den “GRANDE SURPRISE” for mig, men at slå op i et månedsmagasin og se billede af sig selv og sine ord, sort på hvidt….det er FANNERME alligevel en noget anderledes oplevelse! Ikke som i en dårlig oplevelse…slet ikke… bare anderledes!

Jeg har sandelig fået en hel side for mig selv, mens uddrag fra nogen af mine indlæg er sporadisk fordelt over to sider! Halløj halløj, siger jeg bare!

Billedet var en positiv overraskelse, da jeg jo praktisk talt er så HYSTERISK angst for kameraer, at der kun ses Royal Røv og fodsåler, hvis jeg aner en linse i nærheden, så den stakkels (men meget søde og tålmodige) fotograf kom, tilbage i december måned, på noget af en opgave, da der skulle hives nogen brugbare billeder ud af “Miss absolutely NO topmodel“!

Fuld figur-billedet er holdt i sort og hvidt med et “splash” af psychedelic blue indover, hvilket fungerer! Det gør selvfølgelig, at man ikke kan se, at jeg har mine yndlings-stiletter på i glinsende guld, men det er vist også kun mig og mig alene, der går op i sådan en mindre detalje!! HAHAHA

Til gengæld er der henkastet smidt et billede af en tysk læbeherpes-creme hen over låret på mig, og det synes jeg er intet mindre end FABELAGTIGT! Det er blot med til at illustrere det som jeg altid siger, nemlig:

MIT LIV ER EN FARCE!!!

Ja folkens, så er DEN lille oplevelse sgu ude i det åbne, og “SIRENE” udkommer imorgen i en kiosk nær DIG, hvis du skulle være blevet nysgerrig! smiley