I disse dage føles det som om jeg, hvor jeg end bevæger mig, hører folk ÆVLE OG KÆVLE løs om motion, fedtforbrænding og IKKE mindst folk’s (næsten sygelige og ekstatiske) udsigt til løbetur og dermed et skridt nærmere oplevelsen af fænomenet (?) “Runner’s high“!

Blog Image

Jeg kan lige så godt sige det, som det er:

Jeg kunne gå i baglæns side-split (jeg VED, jeg kan, for jeg har engang prøvet det på en tankstation!), skrælle en banan med tæerne OG folde en origami-frø i glanspapir med tænderne SAMTIDIG med, at jeg BAGVENDT remser ALLE de ting op, jeg HELLERE vil (og DET er mange, skal jeg LIGE hilse at sige!) end at opleve dette “Runner’s high“, som for helsefreaks og løbe-entusiaster åbenbart er det ypperste, man kan opleve!!! Jamen, fred være med det da!

Nu er jeg ikke motions-forskrækket på NOGEN måde og er pretty fit, hvis jeg må være så selvfed at sige det, men at L-Ø-B-E (medmindre det er efter en lækkermås selvfølgelig!!!) er for mig KRAFTEDME noget af det mest kedelige, røvsyge og torturagtige, jeg kunne blive sat til!

Men –Hallelujah da– …AL respekt til dem, der gider og jeg støtter selvfølgelig folk’s intentioner om at nå deres eventuelle mål om dette high… god løbetur!!