Jeg er blevet narret for hårdt, og jeg er stadig FULDstændig flad af grin over det!

Jeg vil selvfølgelig dele med jer læsere, hvad min veninde har udsat mig for, og linker derfor til selve “prank’en” lige om lidt, men først vil jeg lige sige, at det klip, jeg linker til, ikke er det originale fupnummer!!

Jeg har været nødt til at lave joken på mig selv, for at ændre nogen meget personlige oplysninger, såsom telefonnummer, detaljer fra mit liv og navne, for ikke at hænge andre end mig selv ud her i dette offentlige forum!!!

Men jeg siger TIL jer… da jeg fik det originale klip tilsendt, gennemgik jeg forskellige stadier af chok, hyperventileren, panik-angst, hedeture, og svedperler så store som strudseæg.

Mit telefonnummer, mit fulde navn, job-detaljer og private *ahem host* oplysninger, blev BLÆST ud i fjæset på mig, og jeg var i KOMPLET panik og FULDkommen desorienteret, indtil det gik op for mig, at det hele var en joke!

Det er KRAFTEDME den bedste “prank“, der nogensinde er blevet lavet på mig! Jeg er stadig HELT og aldeles ødelagt af grin, når jeg ser det originale klip!!

Her får I den redigerede udgave (Min blog vil ikke æde link, så jeg er blevet nødt til at lave mellemrum i linket, for at dele dette med jer! Kopier linket, fjern alle mellemrummene, så virker det! ):

Http : // www. dr . dk / hjerteflimmer / Oliver+stalker/stalker.htm?id=26963&token=152c

Enjoy! (og I kan jo selv lave joken på en stak af jeres udvalgte venner! Jeg har selvfølgelig allerede fyret den af på nærmest alle jeg kender!!! )